net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα εντελώς νέο μοντέλο στα 125 κυβικά.

Νέο Symphony ST 125

Με έναν μικρότερου κυβισμού κινητήρα και στις ίδιες γραμμές με το μεγάλο του «αδελφάκι», το Symphony ST 200i, έρχεται από την SYM το εντελώς νέο Symphony ST 125.

 
Η SYM επεκτείνει κι άλλο τη γκάμα των scooter της παρουσιάζοντας το Symphony ST 125. Το εντελώς νέο scooter θα ακολουθεί την γραμμή του ST200i, συνδυάζοντας τις σπορ γραμμές με το κομψό συνολικό αποτέλεσμα. 

Το νέο μοντέλο, το οποίο θα διαθέτει τροχούς 16 ιντσών εμπρός και πίσω, θα κινείται από έναν κινητήρα 125 κ. εκ. ο οποίος θα αποδίδει 10 ίππους και 0,98 kgm ροπής στις 8500 σαλ, θα τροφοδοτείται από καρμπιρατέρ και θα διαθέτει και μανιβέλα για την εκκίνησή του. Για την πέδηση του scooter θα φροντίζουν δύο δισκόφρενα με διπίστονες δαγκάνες, ενώ οι αναρτήσεις θα είναι ρυθμιζόμενες σε τρεις θέσεις. 

Οι επιβάτες θα κάθονται σε μια σέλα η οποία θα απέχει μόλις 790 χιλιοστά από το έδαφος, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους έναν χώρο για Full Face κράνος κάτω από τη σέλα, παροχή ρεύματος για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών και γάντζο μεταφοράς χειραποσκευών στην εμπρός ποδιά. Στο νέο Symphony ST θα συναντήσουμε επίσης φωτισμό LED στο πίσω φανάρι και στα φώτα θέσης, ενώ η σέλα θα ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού και θα κρύβει έναν αντικλεπτικό διακόπτη, ο οποίος θα εμποδίζει την εκκίνηση του scooter εάν ο κεντρικός διακόπτης παραβιαστεί. 

Το νέο Symphony ST 125 θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα-μαύρο, λευκό, γκρι ματ και τιτάνιο, το οποίο θα φέρει καφέ σέλα-, ενώ το φινίρισμά του θα συμπληρώνουν πλαϊνά προστατευτικά σε carbon look. 

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή του scooter αλλά και το πότε ακριβώς θα το δούμε στις εκθέσεις!

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ