Νέο Daytona T310

Το νέο υπερσύχρονο και εξαιρετικά προσιτό adventure μοντέλο της Daytona έρχεται στην χώρα μας. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε και μάθετε ποια θα είναι η τιμή του.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Μετά τα R-250, αλλά και τα R-310 και X-310, η Daytona συνεχίζει να ταράζει τα νερά στην απαιτητική ελληνική αγορά, παρουσιάζοντας και επίσημα την νέα Τ310. H μοτοσυκλέτα είναι ένα νέο adventure μοντέλο μικρού κυβισμού, που είχαμε δει για πρώτη φορά πριν περίπου δύο χρόνια. Από τότε, η T310 πήρε το πράσινο φως της παραγωγής και μέσα στον επόμενο μήνα, θα βρίσκεται και στην ελληνική αγορά.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, η Τ310 συνεχίζει στην χαρακτηριστική σχεδιαστική ταυτότητα των τελευταίων μοντέλων της Daytona με εξαιρετικά φουτουριστική εμφάνιση που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Οι έντονες αιχμές κυριαρχούν στο μοντέλο, με το ολοκαίνουργιο εμπρός μέρος να φωνάζει περιπέτεια μέσα από το ρύγχος, τις χούφτες, τα ειδικά φωτιστικά σώματα και την ζελατίνα. Στο πλάι, ειδικά κάγκελα αυξάνουν τις δυνατότητες χρήσης της μοτοσυκλέτας σε συνθήκες ταξιδιού και εκτός δρόμου.

Στην καρδιά της Τ310 χτυπάει ένας μονοκύλινδρος, 4βάλβιδος κινητήρας με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, ψεκασμό καυσίμου και κιβώτιο 6 σχέσεων. Ο κινητήρας αποδίδει 35,4 ίππους και 3 kgm ροπής και φέρει δύο χάρτες απόδοσης (Eco-Sport). Η Τ310 εξοπλίζεται με εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλιοστών, ενώ πίσω βρίσκουμε αλουμινένιο ψαλίδι σε συνεργασία με Monoshock αμορτισέρ που ρυθμίζεται. Τα φρένα φέρουν σύστημα ABS από την Bosch. Το μοντέλο ανακοινώνεται ότι θα ζυγίζει 159 κιλά, φέροντας ένα ρεζερβουάρ 15,5 λίτρων.

Για άλλη μια φορά πλούσιος είναι ο εξοπλισμός του Τ310, στα πρότυπα των «αδερφών» Χ310 και R310. Συγκεκριμένα, η μοτοσυκλέτα φέρει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ρυθμιζόμενες μανέτες, φωτιζόμενα χειριστήρια και μεγάλη ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και ηλεκτρικό κλείδωμα τιμονιού, τάπα ρεζερβουάρ με σερβομηχανισμό ανοίγματος, θύρα USB, φωτιστικά LED αλλά και χούφτες.

Η νέα μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη τον Φεβρουάριο, στην τιμή των 3.995 ευρώ. Τρία χρώματα –πορτοκαλί, γαλάζιο, μαύρο- θα γίνουν αρχικά διαθέσιμα.