Συνεχίζετα η συνεργασία Marc Marquez και Honda.

Marc Marquez: Στην Honda μέχρι το 2024!

Η σχέση μεταξύ Marc Marquez και Honda σοβαρεύει… άνευ προηγουμένου, καθώς ο Ισπανός αναβάτης επέκτεινε το συμβόλαιο του για 4 χρόνια! Δείτε περισσότερα.

«Marquez θέλετε; Αμ δε» λέει εμφατικά η Honda σε όλες τις άλλες ομάδες, εξασφαλίζοντας τις υπηρεσίες του φαινομένου από την Cervera για άλλα 4 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, Marc Marquez και Repsol Honda ανανεώνουν τα συμβόλαια μεταξύ τους, μέχρι το 2024!

Πρόκειται για μια κίνηση που σίγουρα ξάφνιασε τους πάντες στον χώρο, αφού τα συμβόλαια ανανεώνονται συνήθως για διετή διάρκεια. Φυσικά η κίνηση αυτή έχει λογική «αποκλεισμού» κάθε άλλης εταιρείας από την απόκτηση του Marquez, ο οποίος στοχεύει στην κατάκτηση κάθε τίτλου μέχρι και το 2023, κάτι που αν συμβεί, θα φέρει τα συνολικά πρωταθλήματα του στα 12.

Ο Marc Marquez δήλωσε για το γεγονός: «Είμαι πολύ περήφανος που ανακοινώνω την ανανέωση της συνεργασίας μου με το HRC για τα επόμενα 4 χρόνια. Η Honda μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στα MotoGP με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα το 2013. Από την πρώτη χρονιά πετύχαμε πολλά μαζί και είμαι χαρούμενος που παραμένω μέλος αυτής της οικογένειας. Η HRC μου δίνει την αυτοπεποίθηση να συνεχίσω αυτή την συνεργασία για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους και να συνεχίσουμε την ιστορία των επιτυχιών μας»