Κυκλοφόρησε το νέο εβδομαδιαίο Moto Τρίτη

Πιστό στο ραντεβού με τους αναγνώστες, το νέο, ηλεκτρονικό τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφορεί με όλα τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο και την πιο επίκαιρη θεματολογία. Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος.

Το νέο εβδομαδιαίο τεύχος Moto Τρίτη βρίσκεται online, δωρεάν και έτοιμο να σας συντροφεύσει στα πρωϊνά της νέας εβδομάδας που αρχίζει. Με την τελευταία επικαιρότητα σε πρώτο πλάνο και τις γνωστές δυνατές δοκιμές μας, το ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη είναι διαθέσιμο για δωρεάν ανάγνωση, από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
 
Παράλληλα, μπορείτε να κατεβάσετε, εντελώς δωρεάν, το νέο εβδομαδιαίο τεύχος μας στον υπολογιστή ή το κινητό σας και να το διαβάσετε, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, ανεξάρτητα αν έχετε σύνδεση στο internet ή όχι!
 
Διαβάστε στο νέο τεύχος Net Τρίτη που κυκλοφορεί:
  • Δοκιμή – Voge 300AC: To κλασικό δεν είναι πάντα απρόσιτο! Δοκιμάζουμε την νέα Voge 300AC που ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας και του στυλ, αλλά όχι και της τιμής! Πόσο καλή αποδεικνύεται η νέα μοτοσυκλέτα;
  • Δοκιμή – Ducati Diavel 1260: Η power cruiser της Ducati είναι ισχυρότερη και πιο γοητευτική από ποτέ: Δοκιμάζουμε την Ducati Diavel 1260 και περιγράφουμε πως είναι να έχεις 160 «δικύλινδρα» άλογα διαθέσιμα στον καρπό σου, ανά πάσα στιγμή!  
  • Αγοραστικό – Παπιά για απόλυτη οικονομία: Είναι το παπί το οικονομικότερο μηχανοκίνητο δίκυκλο στον κόσμο; Αυτό είναι πολύ πιθανόν και η επιτυχία τους στην Ελλάδα είναι δεδομένη! Αναλύουμε, τα πιο οικονομικά παπιά της αγοράς
  • Όλες οι νέες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
 
Πρωτοποριακές λειτουργίες, με βίντεο και ήχο χωρίς να αλλάζετε περιβάλλον, zoom στους πίνακες και τις εικόνες, περιήγηση απευθείας από τα περιεχόμενα σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει με ένα κλικ. Διαβάστε το τεύχος Online ή κατεβάστε το και απολαύστε το οπουδήποτε, ακόμη και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet!
 
Δείτε ακόμα την πλούσια θεματολογία για αξεσουάρ:
  • Test εξοπλισμού αναβάτη: Δοκιμάζουμε το μπουφάν T-UR J-Four 
  • Συμβουλές και tips: Προστάτεψε την μπαταρία σου το χειμώνα – Συμβουλές για τον συνεπιβάτη – Οδήγησε με ασφάλεια στις χαμηλές ταχύτητες – Κάνε το δερμάτινο σου σαν καινούργιο.
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς.
 
Και φυσικά, με το Net Τρίτη συνδέεσαι άμεσα και εύκολα, με τους τιμοκαταλόγους Moto Τρίτη, τους πιο ενημερωμένους καταλόγους δικύκλων στην ελληνική αγορά.

Η ψηφιακή έκδοση του MotoΤρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!