H θέση οδήγησης. Τα Rally στοιχεία είναι προφανή.

Η σέλα είναι δύο επιπέδων και φέρει αντιολισθητικό κάλυμμα.

Η TFT οθόνη των 5 ιντσών εντυπωσιάζει σε όλα τα επίπεδα όντας ένα από τα ατού του 390 Adventure.

Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 14,5 λίτρων.

Aνεση – Εργονομία

Με ιδανικές διαστάσεις και λεπτή σιλουέτα, το 390 Adventure είναι ιδιαίτερα φιλόξενο για όλους τους αναβάτες. Όπως σε κάθε μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας, το σώμα τοποθετείται σε φυσική-άνετη θέση όταν κάθεσαι, ενώ μπορείς με την ίδια ευκολία να οδηγείς και όρθιος. Για σταθερό πάτημα ακόμα και με μπότες, τα μαρσπιέ είναι αρκετά φαρδιά, με λάστιχο που αυξάνει την άνεση και αφαιρείται εύκολα όταν θέλεις να οδηγήσεις εκτός δρόμου.
 
Η σέλα βρίσκεται στα 855χιλ από το έδαφος και χωρίζεται σε δύο τμήματα, διαθέτοντας αντιολισθητικό κάλυμμα και επαρκές αφρώδες, ενώ το μπροστινό τμήμα της είναι πιο στενό ώστε τα πόδια να φτάνουν εύκολα στο έδαφος (για τους μικρόσωμους αναβάτες διατίθεται κιτ χαμηλώματος των αναρτήσεων όπου το συνολικό ύψος μειώνεται κατά 25χιλ) . Αφαιρείται εύκολα για να έχεις πρόσβαση στο φιλτροκούτι αλλά και στον μικρό αποθηκευτικό χώρο που υπάρχει στο πίσω μέρος.




 Το εργονομικό τρίγωνο συμπληρώνει το αλουμινένιο τιμόνι μεταβλητής διατομής που βρίσκεται ακριβώς εκεί που θέλεις και διαθέτει διακόπτες στην αριστερή του πλευρά για την περιήγηση στο μενού. Αυτή είναι μια ευχάριστη διαδικασία, χάρη στην εύκολη πρόσβαση, τις δυνατότητες παραμετροποίησης, αλλά και τα όμορφα γραφικά της έγχρωμης TFT οθόνης 5 ιντσών που προέρχεται αυτούσια από το 790 Adventure. Η τελευταία εντυπωσιάζει τόσο σε όψη, όσο και στην πληθώρα ενδείξεων που παρέχει στον αναβάτη, θέτοντας υψηλά στάνταρ στη μικρή κατηγορία. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα για σύνδεση με smartphone μέσω Bluetooth, ώστε να διαχειρίζεσαι τις κλήσεις, την μουσική η να βλέπεις της οδηγίες από το GPS μέσω της εφαρμογής KTM MY RIDE.


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ