net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρώτος στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες ο John McGuinness, με την ομάδα της Mugen, σπάζοντας και το δικό του, περυσινό ρεκόρ μέσης ωριαίας.

Ο Bruce Anstey βοήθησε να γίνει το 1-2 για τη Mugen, ακολουθώντας από κοντά τον team-mate McGuinness.

Τρίτος στο ΤΤ Zero ήταν ο Lee Johnston, με τη νεοεισερχόμενη ομάδα της Victory, που χρησιμοποιεί μοτοσικλέτα της εξαγορασθείσας Brammo.

Πρώτη νίκη για φέτος για τον McPint, που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αντισταθεί στη λαίλαπα Hutchinson-Anstey.

ΙΟΜΤΤ 2015: McGuinness με Mugen το TT Zero

Ο John McGuinness κέρδισε τον αγώνα ΤΤ Zero, των ηλεκτρικών μοτοσικλετών, καβάλα σε μοτοσικλέτα της Mugen. Δεύτερος ήταν ο Bruce Anstey, επίσης με Mugen, και τρίτος ο Lee Johnston με την ομάδα της Victory.

 
Πέρα από τη νίκη του -την πρώτη του στο φετινό ΙΟΜΤΤ-, ο "McPint" κατάφερε να σπάσει το δικό του, περυσινό ρεκόρ της κατηγορίας, που στεκόταν στα 117.366 μίλια την ώρα, πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ, με 119.279 μίλια την ώρα (191.96 χλμ/ώρα)! Οι επιδόσεις των ηλεκτρικών ολοένα και γίνονται πιο σοβαρές, ενώ πλέον έχουν ξεπεράσει τον ταχύτερο γύρο των Sidecars, αλλά και των μοτοσικλετών της κατηγορίας Lightweight TT, όπου τρέχουν δικύλινδρα μοντέλα με 650κ.εκ.

Ο McGuinness έφυγε πρώτος από τη γραμμή εκκίνησης, αλλά στη συνέχεια ο Anstey πέρασε εκείνος μπροστά, για μόλις 1 δευτερόλεπτο, ενώ το ντουέτο των Mugen είχε ήδη δημιουργήσει διαφορά 17 δευτερολέπτων από τον τρίτο Lee Johnston με τη Victory, και με τον Guy Martin τέταρτο. Ο Martin συμμετείχε στη θέση του τραυματία William Dunlop, με Victory.

Τον επόμενο γύρο, ο McGuinness είχε περάσει και πάλι πρώτος, με διαφορά 2 δευτερολέπτων από τον Νεοζηλανδό Anstey, με τους Johnston και Martin να παλεύουν για την τελευταία θέση του βάθρου, μάχη που είχε νικητή τον Johnston. Πέμπτος ήταν ο Roberton Wilson της Sarolea, και έκτος ο Michael Sweeney με μοτοσικλέτα που προετοίμασε το Πανεπιστήμιο του Nottingham! 

 

IOM TT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ