Οδήγησε το Honda Forza 350

Οδήγησε το Honda Forza 350

Κλείσε ραντεβού για να δεις από κοντά και να οδηγήσεις το best seller scooter της Honda, το Forza 350 στην Promoto Ginossatis.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

To Forza 350 στο Τest Ride Center της Promoto Ginossatis στον Αγιο Δημήτριο

To Forza 350 είναι ένα ακόμη δημοφιλές μοντέλο που έρχεται να προστεθεί στον στόλο των test ride της Honda που διαθέτει η Promoto Ginossatis στο άρτια οργανωμένο Τest Ride Center στον Aγιο Δημήτριο. Ένας στόλος που διαρκώς εμπλουτίζεται με μοντέλα που οι φίλοι της Honda ζητάνε να οδηγήσουν πριν αγοράσουν, ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα.Μπορείς να κλείσεις ραντεβού για test ride εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα. Και μην ξεχνάτε ότι στα καταστήματα της Promoto Ginossatis θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα νέα μοντέλα της Honda και φυσικά γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και είδη ένδυσης αναβάτη.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

29 ίπποι, Traction control, ασύρματο κλειδί και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος.

Να θυμίσουμε ότι το ανανεωμένο Honda Forza 350 αποδίδει πλέον 29,2 ίππους με τον κινητήρα να είναι ισχυρότερος σε όλο το φάσμα των στροφών του και 16% σε μέγιστη ισχύ σε σχέση με τον απερχόμενο. Έτσι, υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις, τελική ταχύτητα στα 137 χλμ/ώρα και κατανάλωση 3,3 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, ενώ συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές ρύπων και θορύβου Euro5. Παράλληλα, το μοντέλο εξακολουθεί να εξοπλίζεται με Traction Control (HSTC), το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί.



Η ζελατίνα ρυθμίζεται σε ένα εύρος 180 χιλιοστών, ενώ κάτω από την σέλα, μπορούν να φιλοξενηθούν 2 κράνη full-face. Ο χώρος έχει διαστάσεις αρκετές ώστε να χωρά χαρτοφύλακας ή τσάντα μεγέθους Α4, ενώ φέρει θύρα ρεύματος USB. Ο αναβάτης έχει στην διάθεση του σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, με τον ασύρματο πομπό να ενεργοποιεί την ανάφλεξη αλλά και το Smart Box του μοντέλου. Παράλληλα, ο φωτισμός είναι πλήρως LED, ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται με το σύστημα συνδεσιμότητας Honda Smartphone Voice Control, που συνδέεται με το κινητό του αναβάτη ξεκλειδώνοντας δυνατότητες για χειρισμό του με φωνητικές εντολές. Το Forza 350 εξοπλίζεται με το σύστημα προειδοποίησης πέδησης ESS: Σε περίπτωση που το σύστημα ανιχνεύσει απότομη και πολύ έντονη πέδηση, ενεργοποιεί τα αλάρμ για έγκαιρη προειδοποίηση των οχημάτων που ακολουθούν.



Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »