Το Honda ADV150

Honda ADV150: Βγαίνει και εκτός Ασίας!

Το πολυσυζητημένο Honda ADV παίρνει εισιτήριο για την αμερικανική αγορά, όπως όλα δείχνουν. Μπορεί να φτάσει και στις δικές μας; Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Όταν παρουσιάστηκε το Honda ADV150, ξεσήκωσε θύελλα συζητήσεων, όπως είχε κάνει και το «μεγάλο» X-ADV όταν πρωτοπαρουσιάστηκε. Φυσικά, όπως είδαμε, το πείραμα της Honda αποδείχθηκε απόλυτη επιτυχία σε βάθος χρόνου και για αυτό, το ADV150 ετοιμάζεται να μπει στην αγορά της Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, η αποκάλυψη φτάνει από τα γραφεία της CARB η αλλιώς, την υπηρεσία ελέγχου της μόλυνσης της ατμόσφαιρας στην California της Αμερικής, η οποία εδώ και δεκαετίες έχει αυστηρότερες προδιαγραφές από τις περισσότερες πολιτείες και χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς από τους κατασκευαστές. H Honda κατέθεσε τις πληροφορίες για το μοντέλο στην CARB, κάτι που σχεδόν πάντα δείχνει την είσοδο ενός νέου δικύκλου στην αμερικανική αγορά.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Honda ετοιμάζει όντως το μικρό, «περιπετειώδες» scooter της  για άλλες αγορές εκτός από τις Ασιατικές, με όλο και περισσότερους αναβάτες να αναζητούν εναλλακτικά και μικρότερα δίκυκλα για καθημερινή μετακίνηση.

Τι σημαίνει αυτό για το ADV150 και τις αγορές της… Ευρώπης; Θα μπορούσε να φτάσει και εδώ αυτό το δίκυκλο; Ας μην ξεχνάμε ότι η Ευρώπη είναι η ισχυρότερα αναπτυσσόμενη αγορά δικύκλου παγκοσμίως και τα scooters «σώζουν την κατάσταση» στις αστικές περιοχές. Τι λέτε εσείς; Θα θέλατε το ADV150 να έρθει και σε εμάς;
 

  • Petros

    Η Ευρώπη είναι μια πολύ μικρή αγορά για τους κατασκευαστές. Συνολικά μοτοσυκλέτες + scooter = 1,7 εκατ. τεμάχια ΟΛΗ η Ευρώπη (Δυτική + Ανατολική Ευρώπη). Για να καταλάβετε την διαφορά , ΜΟΝΟ η Ινδονησία έχει ετήσιες πωλήσεις 7 εκατ. τεμάχια , δηλαδή η αγορά της Ινδονησίας είναι 4 φορές μεγαλύτερη από Ολης της Ευρώπης μαζί. Να μην μιλήσουμε για την αγορά Κίνας και Ινδίας όπου τα νούμερα ξεφεύγουν. Αυτό απαντάει και στο ερώτημα του γιατί οι κατασκευαστές δεν νοιάζονται και τόσο πολύ για την αγορά της Ευρώπης.

      4