H εξυπηρέτηση δε σταματά στη Moto Ξουχέλλης

Η Moto Ξουχέλλης παραμένει στο πλευρό των αναβατών και στο δεύτερο lockdown.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε ξανά σε ισχύ αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις καινούριο scooter και μοτοσυκλέτα ούτε ότι πρέπει να αναβάλλεις τη συντήρηση. Στη Moto Ξουχέλλης το γνωρίζουν πολύ καλά και συνεχίζουν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown. Βέβαια, είναι αυτονόητο ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας με σεβασμό προς τον πελάτη και την υγεία του.

Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σου, μην το αμελήσεις γιατί μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα ή να υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις προκειμένου να μεταβείς στο κατάστημα της Moto Ξουχέλλης είναι να στείλεις μήνυμα στο 13033 αναγράφοντας πρώτα τον κωδικό 2 στη συνέχεια το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση κατοικίας σου. Εναλλακτικά θα πρέπει να προμηθευτείς και να συμπληρώσεις την ειδική βεβαίωση κατ` εξαίρεση κίνησης πολιτών. Σε αυτή μην ξεχάσεις να επιλέξεις το κουτάκι Β2 που αναγράφει: «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.»

Όλη η γκάμα των εταιρειών Kymco, Kawasaki και Peugeot είναι διαθέσιμη στη Moto Ξουχέλλης μαζί με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη και ανταλλακτικά. Αυτά μπορείς να τα βρεις και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο www.motoxouhellis.gr και να κάνεις τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου.
 

Moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Θηβών 250, Περιστέρι, ΤΚ 12133
Τηλ.: 210 5739298
ΦΑΞ: 2105770020
email: xouhellis@hotmail.com
www.motoxouhellis.gr
Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: