Η βράβευση της Yamaha για το διαγωνισμό Best Moto 2021

Τα περισσότερα βραβεία από κάθε εταιρία κατάφερε να κερδίσει η Yamaha στο φετινό διαγωνισμό, με σημαντικότερο αυτό του scooter της χρονιάς.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η Yamaha απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι βρίσκετε στην κορυφή της κατηγορίας της, με ένα scooter που κατάφερε να κατακτήσει τέσσερα διαφορετικά βραβεία. Ο λόγος φυσικά για το Yamaha TMAX 560 που μέσα από μια μακροχρόνια πορεία στην αγορά, έχει κερδίσει τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη, καθώς  και την εκτίμηση ακόμη και των ΅ΆσκληροπυρηνικώνΆΆ μοτοσικλετιστών . Δεν αποτέλεσε έκπληξη λοιπόν το γεγονός της συντριπτικής επικράτησης στις κατηγορίες για το σκούτερ της χρονιάς, το σκούτερ με την καλύτερη μεταπωλητική αξία, το commuter με την καλύτερη τεχνολογία και το commuter με την καλύτερη εμφάνιση. Η τολμηρή κίνηση της ιαπωνικής εταιρίας ήταν η δημιουργία ενός μοντέλου- υπέρβαση, το οποίο εξελίσσεται διαρκώς ώστε να είναι ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες, αλλά και για  μακρινούς προορισμούς.

Τα βραβεία παρέλαβε η Κυριακή Μπασιά, CRM & Marketing Communications Manager της Yamaha Μοτοδυναμική



Με σύγχρονη αισθητική και συγκεκριμένη ταυτότητα, η Yamaha  βραβεύτηκε και για την σχεδιαστική φιλοσοφία της στα scooter. Το ιαπωνικό εργοστάσιο επενδύει πολύ στον τομέα του design και αυτό φαίνεται από το γεγονός, ότι κανένα μοντέλο της  δεν είναι αδιάφορο σχεδιαστικά.

Ακόμη ένα βραβείο που κατέκτησε η Yamaha είναι αυτό για τη μάρκα με τις καλύτερες επιδόσεις σε κρατήματα και φρένα στα commuter. H Ιαπωνική φίρμα έχει δημιουργήσει μια νέα τάση στα sport scooter με δυνατές επιδόσεις και δικαίως ο κόσμος της το αναγνωρίζει.


*Η βράβευση έγινε ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας