net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επιτυχής εμφάνιση για την Ελληνική ομάδα στο ISDE 2015.

Ο Δημήτρης DOC Αθανασουλόπουλος ίπταται στη Σλοβακία και το ISDE 2015.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στο ISDE από 6 αθλητές της Εθνικής Ομάδας και άλλους 6 συμμετέχοντες ως μέλη Club.

Η Off Road Team στο ΙSDE 2015

Η Ελλάδα μέσω της ΑΜΟΤΟΕ συμμετείχε με Εθνική Ομάδα 6 αθλητών και με δύο ομάδες Club των 3 ατόμων στο Ιnternational Six Days Enduro, στον μεγαλύτερο αγώνα Enduro που γίνεται ετησίως.

 
Φέτος το International Six Days Enduro (ISDE) έλαβε χώρα στο Kosice της Σλοβακίας από τις 7 ως τις 14 Σεπτεμβρίου.
Ο εξαήμερος αγώνας με τους 524 συμμετέχοντες, χαρακτηρίστηκε από μεγάλο βαθμό δυσκολίας στον οποίο συνέβαλε και η συνεχόμενη βροχή αρκετές αγωνιστικές ημέρες. Ήταν ένας αγώνας αντοχής, τεχνικής, εμπειρίας, φυσικής κατάστασης, ένας πραγματικός αγώνας Enduro με όλη τη σημασία της λέξης, που έφερε στα όριά τους μοτοσυκλέτες και αναβάτες. Μόλις 382 από αυτούς είχαν την χαρά να τερματίσουνΝικήτρια χώρα ήταν η Γαλλία, χωρίς όμως να έχουν οριστικοποιηθεί τα αποτελέσματα, καθώς ουσιαστικά οι Αυστραλοί είναι αυτοί που κυριάρχησαν στον αγώνα.

Η Ελληνική Εθνική ομάδα (αποτελούμενη από τους Γιάννη Τρίγκα – ΒΕΤΑ 430, Βασίλη Σιαφαρίκα – HONDA 450, Κίμων Καράμπελα – ΒΕΤΑ 300, Αλέξη Ζώρα – ΚΤΜ 350, Μιχάλη Ντουζένη – HONDA 250 και Αρτέμη Σφηναρολάκη – HUSQVARNA 125) τερμάτισε στην 18η θέση, συνεχίζοντας τις καλές της παρουσίες τα τελευταία χρόνια.

Ανάμεσά τους (ως μέλος Club) και η Off Road Team με τον Δημήτρη -DOC- Αθανασουλόπουλο (Νο436) όπου ολοκλήρωσε τον αγώνα με επιτυχία στην κατηγορία C2, πάνω σε ένα ΚΤΜ EXC 350 F. Στα ελληνικά Club συμμετείχε επίσης και ο Λεωνίδας Τασιόπουλος με ΒΕΤΑ 350 (κάτοικος Φιλανδίας) που ολοκλήρωσε επίσης τον αγώνα με επιτυχία, ενώ οι Δημήτρης Κόκκινος, Γιάννης Σεβαστόπουλος και Κώστας Τρίκος αντιμετώπισαν ανυπέρβλητα προβλήματα την 2η ημέρα, όπως δυστυχώς και ο Αλέξης Ζώρας την 4η ημέρα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει – ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για την Εθνική ομάδα.

Την προσπάθεια του υπογράφοντος στήριξαν το Serres Rally, το Bafetis Workshop, και Chalidias Electrics που φρόντισαν για την άριστη προετοιμασία της μοτοσυκλέτας, η Michelin, το GRC Power Factory, το Dirt Bike και η ΑΜΟΤΟΕ με την οργάνωση και την υποστήριξη που παρείχε, τους οποίους αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς.
Στέλιο, Κώστα, Μανωλιό, Χάρη, Τρύφωνα, Νίκο, Timo να είστε πάντα καλά!

Για την Off-Road Team
Δημήτρης Αθανασουλόπουλος

 

ENDURO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ