net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλη η κλάση του Ruben Faria στο Dakar, ενώ το 2016 αποτελεί έναν από τους πλέον δυνατούς διεκδικητές του τίτλου, αυτή τη φορά με την ομάδα της Husqvarna.

Η Husqvarna επιστρέφει στο Rally Dakar!

Η Husqvarna ανακοίνωσε την επιστροφή της στο υπέρτατο χωμάτινο Rally Dakar, με μια εργοστασιακή ομάδα για το 2016. Αναβάτες της θα είναι ο Πορτογάλος Ruben Faria, και ο Γάλλος Pierre-Alexandre (Pela) Renet.

 
Και οι δύο αναβάτες είναι παγκόσμιας κλάσης όσον αφορά στις αγωνιστικές τους περγαμηνές, ενώ θα συμμετάσχουν στο Dakar με τη Husqvarna FR 450 Rally, μια μοτοσικλέτα που βασίζεται στην αντίστοιχη Rally κατασκευή της ΚΤΜ. Φυσικά το αστέρι της ομάδας θα είναι ο πολύπειρος στο Dakar Faria, ενώ ο αρχάριος είναι ο εντουράς Renet. 

Ο αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της Husqvarna, Robert Jonas δήλωσε τα εξής: "Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που κάνουμε ένα ακόμη βήμα με τη Husqvarna, στους αγώνες Rally. Η εταιρεία έχει πλούσια παράδοση όσον αφορά στους αγώνες, και αυτό αντιπροσωπεύει για εμάς μια ευκαιρία να τιμήσουμε και να επεκτείνουμε αυτή την παράδοση. Το Dakar είναι το Rally με το μεγαλύτερο πρεστίζ στο αγωνιστικό καλεντάρι. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε επί ίσοις όροις με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, και είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό για τη μάρκα, αλλά και για την ομάδα."

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την εργοστασιακή ομάδα της Husqvarna, το παρών στο Dakar θα δώσει και η περιφερειακή ομάδα της εταιρείας, HT Husqvarna Rally, με manager τον Hank Hellegers. Τέλος, να πούμε πως η ομάδα μπορεί να παρουσιάστηκε, όμως ακόμα περιμένουμε τη μοτοσικλέτα. Ελπίζουμε να τη δούμε λίαν συντόμως.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ