Ο Johann Zarco

Επίσημο: O Zarco με Honda!

Μοτοσυκλέτα της Honda θα οδηγήσει ο Johann Zarco στους τελευταίους 3 αγώνες της χρονιάς, σε μία επίσημη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Δείτε περισσότερα.

Με ανακοίνωση τους, ο Johann Zarco και η LCR Honda ενημέρωσαν για την συνεργασία τους, για τους τελευταίους 3 αγώνες της χρονιάς. Ο Johann Zarco, μετά από μια περιπετειώδη χρονιά στην ομάδα της KTM που έληξε πρόωρα, θα αντικαταστήσει τον Takaaki Nakagami στους αγώνες της Αυστραλίας, της Μαλαισίας και της Valencia.

Ο Nakagami θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι ο Ιάπωνας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την LCR Honda και για το 2020, άρα δεν τίθεται θέμα μόνιμης αντικατάστασης του με τον Γάλλο Zarco…

το θέμα αυτό ωστόσο τίθεται, σχετικά με τον Jorge Lorenzo! Βλέπετε, δεν θεωρείται τυχαίο που ο Zarco προσχωρεί σε μια ομάδα ενός εργοστασίου, με το οποίο είχε έντονες συζητήσεις στην μεταγραφική περίοδο, και μάλιστα σε μια στιγμή στην οποία το μέλλον του ενός αναβάτη θεωρείται ακόμα αβέβαιο.

Ο ίδιος ο Zarco προέβη στις ανάλογες δηλώσεις για το γεγονός, λέγοντας: «Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πάρω καλά αποτελέσματα και να το ευχαριστηθώ. Μπορεί αυτοί να είναι και οι τελευταίοι αγώνες που θα κάνω για λίγο καιρό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την KTM που με αποδέσμευσε και μπορώ να κάνω αυτούς τους αγώνες με άλλη μοτοσυκλέτα. Ας δούμε τι μπορώ να κάνω»