SILKOLENE

    O όμιλος FUCHS PETROLUB SE είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος προμηθευτής λιπαντικών παγκοσμίως. Αποτελείται από 55 εταιρείες και 34 εργοστάσια παραγωγής και τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με κορυφαία προϊόντα λιπαντικών και φροντίδας. Στο πελατολόγιό του συμπεριλαμβάνονται βιομηχανίες αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, αεροσκαφών, αεροδιαστημικής, ορυχείων, υαλουργίας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τροφίμων. Με τεράστια εμπειρία σε πολλούς βιομηχανικούς κλάδους, ο όμιλος FUCHS υπερηφανεύεται για την παραγωγή εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων που εξελίσσονται μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, παρέχοντας λύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς λιπαντικών που δραστηριοποιείται.

    SILKOLENE


    Το 1996 ό όμιλος FUCHS εξαγοράζει τη SILKOLENE (ίδρυση το 1908) δημιουργώντας έτσι τη θυγατρική FUCHS Lubricants (UK). Η FUCHS UK τροφοδοτεί παγκοσμίως τον όμιλο με τα λιπαντικά μοτοσικλέτας SILKOLENE. Με περισσότερα από 100 χρόνια γνώσης και εμπειρίας, η SILKOLENE έχει εξελιχτεί σε μία ηγετική μάρκα λιπαντικών, αφιερωμένη σήμερα 100% στα λιπαντικά μοτοσικλέτας. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται ένα εκτενές πρόγραμμα ανάπτυξης νέων λιπαντικών. Η συνεχής έρευνα οδήγησε στη δημιουργία καινοτόμων χημικών συνθέσεων και προσθέτων νέας τεχνολογίας, εξελιγμένα ειδικά για τα λιπαντικά μοτοσικλετών. Οι άριστοι τύποι βασικών λιπαντικών που χρησιμοποιούνται, σε συνδυασμό με τα πρόσθετα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση των επιθυμητών αποδόσεων κάθε λιπαντικού και τη βέλτιστη τροποποίηση των συντελεστών τριβής. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σταθεροί τροποποιητές ιξώδους για επίτευξη χαμηλής διάτμησης. Τα SILKOLENE υπερκαλύπτουν τα πρότυπα JASO MA2, που αναπτύχθηκαν ειδικά από τη βιομηχανία μοτοσικλέτας.

    Το FUCHS Lubricants UK είναι το παγκόσμιο κέντρο αριστείας για τη γκάμα προϊόντων FUCHS SILKOLENE σε ολόκληρο τον Όμιλο Fuchs. Η τρέχουσα γκάμα προϊόντων μας είναι παγκοσμίως γνωστή και προσφέρει ανώτερη προστασία, απόδοση και ισχύ. Με τις τυπικές ταξινομήσεις API να βελτιώνονται συνεχώς, η SILKOLENE αναπτύσσει συνεχώς και αναβαθμίζουμε τη γκάμα της χρησιμοποιώντας premium βασικά έλαια και τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία προσθέτων.
     
    Σε όλη τη γκάμα λιπαντικών για μοτοσυκλέτες, κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, πραγματοποιείται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, δοκιμάζονται αυστηρά νέες τυποποιήσεις και συγκρίνονται με αξιόπιστα ανταγωνιστικά προϊόντα σε κινητήρες του ίδιου τύπου. Αυτή η έρευνα αποτυπώνει τις καλύτερες βελτιώσεις σε μια σειρά απαιτήσεων και οδηγεί στην κυκλοφορία της νέας και βελτιωμένης γκάμας λιπαντικών κινητήρων μοτοσικλετών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία XP, η οποία προσφέρει 11% οικονομία καυσίμου, 18% χαμηλότερη κατανάλωση λιπαντικού και 3% αύξηση ιπποδύναμης
     

    ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 



    Τα λιπαντικά για μοτοσυκλέτες με τετράχρονους κινητήρες χωρίζονται σε 3 κατηγορίες SUPER, COMP & PRO ανάλογα τη χρήση και τον τύπο του μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα έχουμε:

    PRO 4: Κορυφαία πλήρως συνθετικά λιπαντικά εστέρων τεχνολογίας XP για υψηλής απόδοσης αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, παραγωγής και Superbike. ( 5W-40, 10W-50, 10W-30, 10W-40, 10W-60, 15W-50 )

    Χρησιμοποιώντας 100% συνθετικό εστέρα (5W-40, 10W-50) για να παρέχει αυξημένη ισχύ, βέλτιστη προστασία κινητήρα, απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία. Αποδεδειγμένη φόρμουλα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κατασκευαστές και ομάδες αγώνων. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των αερόψυκτων όσο και των υδρόψυκτων κινητήρων, το Pro 4 (10W-30, 10W-40) είναι το κατάλληλο λιπαντικό για τα περισσότερα μοντέλα των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως, ενώ είναι ιδανικό (10W-60, 15W-50) για κινητήρες μεγαλύτερης χωρητικότητας ειδικά σε θερμές συνθήκες ή όπου η κατανάλωση λαδιού με άλλες ποιότητες είναι υψηλή.
     
    COMP 4: Συνθετικά λιπαντικά εστερικής βάσης τεχνολογίας XP για όλες τις μοτοσικλέτες υψηλών επιδόσεων ( 10W-30, 10W-40, 15W-50 και 20W-50 )

    Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των αερόψυκτων όσο και των υδρόψυκτων κινητήρων, το Comp 4 (10W-30, 10W-40) είναι το κατάλληλο λιπαντικό για τα περισσότερα μοντέλα των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως, ενώ είναι ιδανικό (15W-50 και 20W-50) για κινητήρες μεγαλύτερης χωρητικότητας ειδικά σε θερμές συνθήκες ή όπου η κατανάλωση λαδιού με άλλες ποιότητες είναι υψηλή.
     
     
    SUPER 4: Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικά τεχνολογίας MC-Syn για όλες τις σύγχρονες μοτοσικλέτες ( 10W-40 και 20W-50 )

    Η τεχνολογία MC-Syn προστατεύει τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων με προηγμένη λίπανση από την εκκίνηση έως την πλήρη ισχύ. Τα επιμέρους συστατικά σύνθεσης παρέχουν εξαιρετική καθαρότητα του κινητήρα και ελάχιστη φθορά των κινούμενων μερών. Ένα ισορροπημένο μείγμα αναστολέων και αντιδιαβρωτικών παραγόντων διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του συμπλέκτη και των υπολοίπων εξαρτημάτων κίνησης.
     
     
    ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ SCOOTER



    Τα λιπαντικά για scooter με τετράχρονους κινητήρες χωρίζονται σε 2 κατηγορίες SCOOT SPORT, SCOOT ανάλογα τη χρήση και τον τύπο του μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα έχουμε:
     
    SCOOT SPORT 4: Συνθετικό λιπαντικό εστερικής βάσης για scooter και μοτοποδήλατα ( 5W-40 )
    Τελευταία τεχνολογία που παρέχει αυξημένη ισχύ και βέλτιστη προστασία κινητήρα για βελτιωμένη μακροπρόθεσμη απόδοση και αξιοπιστία. Το SCOOT SPORT 4 προσφέρει εξαιρετική απόδοση διαμονής σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών με εξαιρετικά αντιδιαβρωτικά και αντιφθοριακά χαρακτηριστικά.
     
    SCOOT 4: Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό για scooter και μοτοποδήλατα ( 10W-40 )
    Η τεχνολογία MC-Syn προστατεύει τον κινητήρα και τη μετάδοση με προηγμένη χημεία πρόσθετων από την εκκίνηση έως την πλήρη ισχύ. Το SCOOT 4 10W-40 παρέχει εξαιρετική απόδοση κατά της διάβρωσης και της φθοράς, ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες. Ιδανικό για χρήση σε όλα τα σύγχρονα σκούτερ με τετράχρονους κινητήρες ελεύθερης περιστροφής.
     
     
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ



    Επιπλέον υπάρχουν εξειδικευμένες σειρές λιπαντικών για ATV, KART και κλασικές μοτοσυκλέτες
    H Σειρά MAINTAIN αφορά όλα τα υπόλοιπα προϊόντα όπως:
    • Λιπαντικά μετάδοσης
    • Λιπαντικά αναρτήσεων
    • Λιπαντικά Αλυσίδων
    • Βελτιωτικά καυσίμου
    • Υγρά φρένων
    • Καθαριστικά φίλτρων
    • Αντιψυκτικά
    • Προϊόντα καθαρισμού
    • Γράσα
     
     

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης