H στιγμή της μεγάλης ψηφοφορίας του Best Moto 2021 πλησιάζει!

Best Moto 2021: Η μεγάλη ψηφοφορία έρχεται

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Μέσο μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο Scooter, με βάση την γνώμη των αναγνωστών του και χαρίζει μοτοσυκλέτες και δεκάδες ακόμα δώρα! Δες περισσότερα…

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Mototriti, το μεγαλύτερο Μέσο μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο Scooter από την βάση του, δηλαδή όλους εσάς τους αναγνώστες. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα κληρώσουμε 3 μοτοσυκλέτες και δεκάδες δώρα, από δωρεάν service έως εξοπλισμό μοτοσυκλέτας.
 
Κερδίστε: 3 Μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν για πάντα 3 αναγνώστες μας, θα είναι τα μεγάλα έπαθλα της φετινής μεγάλης ψηφοφορίας.
 
Το Moto Τρίτη διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά την μεγαλύτερη ψηφοφορία για τις μοτοσυκλέτες που ήρθαν και οδηγήσαμε μέσα στο 2020. Ποια ήταν η καλύτερη; Η άποψη σας είναι σημαντική για εμάς και εμείς την επιβραβεύουμε με πλούσια δώρα.
 
Η ψηφοφορία ξεκινάει για το ευρύ κοινό την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει 3 μήνες. Έτσι θα μπορείτε όλοι να συμμετέχετε, να αναδείξετε-βραβεύσετε τα καλύτερα μοντέλα και να διεκδικήσετε τα μεγάλα δώρα του Best Moto 2021.
 
Από τις 15 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου θα αποφασίσουν οι 82.123 εκλέκτορες (οι περσινοί ψηφοφόροι), μέσω mail, για το ποια μοντέλα από 85 θα περάσουν στην τελική φάση, τα οποία και θα ψηφίσετε εσείς στην συνέχεια. Όσοι απαντήσουν και στην έρευνα που θα πραγματοποιηθεί (αφορά τις εταιρίες που αντιπροσωπεύουν τις μάρκες στην χώρα μας) θα λάβουν 2 συμμετοχές στην μεγάλη κλήρωση (διπλάσιες πιθανότητες να κερδίσουν κάποιο από τα μεγάλα δώρα.
 
Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Live, διαδικτυακά, ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Μείνετε συντονισμένοι: έρχεται η μεγαλύτερη μοτοσυκλετιστική ψηφοφορία στην Ελλάδα και εσείς θα κερδίσετε απίθανα δώρα.