Best Moto 2019: Κέρδισε ένα σετ ελαστικών

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα 3 σετ ελαστικών της Michelin.

Ψήφισε εδώ και διεκδίκησε 4 μοτοσυκλέτες και 60 ακόμα μοναδικά δώρα.

Ο θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter της χρονιάς, συνεχίζεται και φέτος. Αυτή τη φορά όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 60 ακόμα χρήσιμα και επώνυμα δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου. Το κατάστημα ελαστικών Wheel City κάνει δώρο σε 3 τυχερούς ένα ζευγάρι ελαστικών της Michelin.

Η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και η ασφάλεια του αναβάτη εξαρτάται άμεσα από την κατάσταση των ελαστικών. Ελάχιστα τετραγωνικά εκατοστά κρατούν τη μοτοσυκλέτα στο δρόμο, οπότε το να είναι σε καλή κατάσταση πολύ σημαντικό. Για το λόγο αυτό το Moto Τρίτη στα πλαίσια του Best Moto 2019, κάνει δώρο 3 σετ ελαστικών της Michelin. Ανεξάρτητα από το αν οδηγείτε μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί, η γκάμα της Γαλλικής εταιρείας έχει ελαστικά για κάθε χρήση. Κατασκευασμένα με τα πιο σύγχρονα υλικά, εμπεριέχουν όλη την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Michelin μέσα από την πολύχρονη εμπλοκή της στους αγώνες. Τα προϊόντα της διακρίνονται για το κορυφαίο κράτημα τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο καθώς και για τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα ελαστικών Wheel City για την ευγενική χορηγία των ελαστικών.