Κέρδισε ένα X-lite X-903

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα κορυφαίο κράνος της X-lite αξίας 550 ευρώ.

Ψήφισε εδώ την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter για το 2019 και μπες στην μεγάλη κλήρωση!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται ο θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter της χρονιάς. Φέτος όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 65 ακόμα χρήσιμα και επώνυμα δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου. Ένα από αυτά θα είναι και το ολοκαίνουργιο κράνος X-903 της X-lite αξίας 550 ευρώ, προσφορά της Μπαξεβάνης Moto.

Το X-903 μόλις έφτασε στην Ελλάδα και πρόκειται για τη ναυαρχίδα της X-lite στα κράνη για τουριστική χρήση. Μπορεί η εμφάνισή του να θυμίζει τα σπορ κράνη της ιταλικής εταιρείας, αλλά είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει άνεση και να κρατά ξεκούραστο τον αναβάτη στα πολύωρα ταξίδια. Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό υλικών τελευταίας τεχνολογίας για μειωμένο βάρος. Η μεγάλη διάφανη ζελατίνα, μπορεί να δεχθεί αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock, ενώ αφαιρείται εύκολα χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα στήριξής της με μαγνήτες.

Η πλήρως αφαιρούμενη εσωτερική διαθέτει ρύθμιση, ώστε να διαφοροποιείται το ύψος που «κάθεται» το κράνος στο κεφάλι του αναβάτη, ενώ τα μαξιλαράκια στα μάγουλα αφαιρούνται εύκολα σε περίπτωση ατυχήματος χάρη στο σύστημα NERS. Η φιμέ ζελατίνα στο εσωτερικό καταργεί την ανάγκη για χρήση γυαλιών ηλίου και προστατεύει από την UV ακτινοβολία, ενώ οι αναμονές κάνουν εύκολη την εγκατάσταση συστήματος ενδοεπικοινωνίας N-COM.    

Ευχαριστούμε θερμά την Μπαξεβάνης Moto για την ευγενική χορηγία του κράνους.