Θα είναι αυτό το Benelli SRK600;

Θα είναι αυτό το Benelli SRK600;

Benelli SRK600: Διέρρευσε η τελική μορφή του

Αυτό είναι το τετρακύλινδρο γυμνό Benelli SRK600, που πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε σε ανεπίσημες φωτογραφίες ανά το διαδίκτυο – Δείτε τι γνωρίζουμε.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Πριν λίγες ημέρες, σας γράφαμε ότι ένα νέο μοντέλο της Benelli, ονόματι SRK600, βρίσκεται στα τελικά στάδια της παραγωγής του και η επίσημη αποκάλυψη του αναμένεται σύντομα. Να που οι εξελίξεις τελικά μας πρόλαβαν: Αυτές οι εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ώρες και απεικονίζουν το νέο SRK600, αν και… με άλλο όνομα.
 
Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο έχει το όνομα QJMotor SRK600, είναι όμως βέβαιο σύμφωνα με τις διεθνείς πηγές, ότι η μοτοσυκλέτα θα διατεθεί στην Ευρώπη ως Benelli SRK600. Μέσα από τις εικόνες, επιβεβαιώνεται τρανά η μορφή του μοντέλου, που τολμούμε να πούμε ότι θυμίζει Kawasaki Z των προηγούμενων γενεών.
 
Όπως είχαμε γράψει και προ ολίγων ημερών, ο κινητήρας είναι τετρακύλινδρος, αν και δεν αποκαλύπτεται τίποτα για την ισχύ του ή άλλα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με τους ξένους δημοσιογράφους, συνυπολογίζοντας τις προδιαγραφές Euro 5, περιμένουμε περίπου 82 ίππους και ροπή της τάξης των 5,2 kgm. Παράλληλα, στις νέες φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, η TFT οθόνη του μοντέλου, κάτι που τείνει να γίνει στάνταρ για όλο και περισσότερες μοτοσυκλέτες. Είμαστε εν αναμονή για περισσότερες πληροφορίες…