To concept της Benda LFC700

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το μοντέλο σε δοκιμές.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το μοντέλο σε δοκιμές.

Benda LFC700: Δοκιμάζεται στο δρόμο

Η πρώτη τετρακύλινδρη power cruiser από την Κίνα φαίνεται να προχωρά ταχέως προς την μαζική παραγωγή, καθώς κάποιοι κατάσκοποι την «τσάκωσαν» στο δρόμο! Δείτε περισσότερα…

Πριν αρκετούς μήνες, γνωρίσαμε το Benda LFC700, η οποία είναι ούτε λίγο ούτε πολύ, η πρώτη τετρακύλινδρη power cruiser της Κίνας που μπαίνει σε χωράφια… Diavel! Φαίνεται πως η εταιρεία βρίσκεται σε προχωρημένη ανάπτυξη για την μοτοσυκλέτα, καθώς κατάσκοποι συνέλαβαν στιγμιότυπα της μοτοσυκλέτας στο δρόμο.
 
Είναι αδύνατον αυτό το μοντέλο, ακόμα και καμουφλαρισμένο όπως φαίνεται, να μην τραβήξει την προσοχή, καθώς είναι… τεράστιο σε μήκος και πολύ χαμηλό, όπως άλλωστε έχουν καθιερώσει τα cruisers. Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να έχει ίσως τον φαρδύτερο πίσω τροχό σε μοντέλο παραγωγής, με ένα ελαστικό πλάτους 310 χιλιοστών (!) το οποίο φυσικά έχει περισσότερο εμφανισιακή συμβολή στο μοντέλο, παρά πραγματική. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η ίδια η Benda φέρεται να έχει δηλώσει, πως ο τροχός των 310 χιλιοστών πλάτους θα είναι στον έξτρα εξοπλισμό, με την «βασική έκδοση» να εξοπλίζεται με ελαστικό 240 χιλιοστών.
 
Ο κινητήρας του Benda LFC700 θα θυμίζει τον τετρακύλινδρο του Honda CB650, με έναν ελαφρύ υπερκυβισμό. Η ισχύς του αναμένεται περίπου στους 97 ίππους, ενώ για τα υπόλοιπα τεχνικά στοιχεία μάλλον πρέπει να περιμένουμε. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το πρωτότυπο που δοκιμάζεται στο δρόμο, φαίνεται να έχει κρατήσει πολλά (αν όχι όλα) από τα σχεδιαστικά highlights του concept, μαζί με την τετραπλή απόληξη εξάτμισης στο κάτω μέρος.
 
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το μοντέλο ετοιμάζεται σοβαρά, ώστε να διατεθεί σε πολλές αγορές και όχι μόνο αυτή της Κίνας ή διάφορες της Ασίας. Περιμένουμε και περισσότερα…