Αξεσουάρ Honda – Δωρεάν μεταφορικά για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Αξεσουάρ Honda – Δωρεάν μεταφορικά για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Βελτίωσε την εμφάνιση, εκτόξευσε την πρακτικότητα και κάνε πιο εύκολη τη συμβίωση με τη Honda σου με γνήσια αξεσουάρ. Απόκτησέ τα από την Promoto Ginossatis με δωρεάν τα έξοδα μεταφοράς.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Promoto Ginossatis διαθέτει όλη τη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ για τα μοντέλα της Honda που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σχάρες, βαλίτσες, προστατευτικά κάγκελα, προβολείς ομίχλης, θερμαινόμενα γκρίπ, διακοσμητικά αυτοκόλλητα, ανεμοθώρακες και πολλά ακόμα είδη. Όλα είναι διαθέσιμα και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και μπορείτε να τα δείτε με ένα κλικ στο www.promoto.gr. Μάλιστα, η αναζήτηση είναι εύκολη αφού αρχικά επιλέγεις κατηγορία (μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί) και στη συνέχεια το μοντέλο που σε ενδιαφέρει. Όλα τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για το δίκυκλό σου εμφανίζονται στην οθόνη σου και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα γνήσια αξεσουάρ βελτιώνουν την εμφάνιση και την πρακτικότητα του μοντέλου και σου επιτρέπουν να δώσεις τη δική σου πινελιά και να βρεις τις λύσεις που καλύπτουν τις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζουν στο μοντέλο για το οποίο προορίζονται χωρίς να απαιτείται κάποια τροποποίηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χαλάνε την εμφάνιση του δικύκλου και φυσικά δεν καταργούν την εργοστασιακή εγγύηση. Να σημειώσουμε ότι η προσθήκη γνήσιων αξεσουάρ αυξάνει την αξία μεταπώλησης και κάνει πιο ελκυστική τη μοτοσυκλέτα, οπότε η πώλησή της ώς μεταχειρισμένη είναι πιο εύκολη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εάν η τοποθέτηση τους γίνει με την αγορά της μοτοσυκλέτας ή του scooter, τα γνήσια αξεσουάρ συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών, ενώ αν προστεθούν στην πορεία έχουν εγγύηση ενός έτους.



Email: marketing@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »