ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer) ή Μαμίσια ονομάζονται τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης που επιλέγουν οι κατασκευαστές για τις καινούργιες μοτοσικλέτες που βγαίνουν από το εργοστάσιο. Συνήθως τα μοντέλα βγαίνουν με ένα ή δύο τύπους ελαστικών από διαφορετικές εταιρείες μεν, αντίστοιχης κατηγορίας και απόδοσης δε. Αυτά έχουν επιλεγεί με βάση το λόγο απόδοσης/κόστους, κρατώντας το τελευταίο όσο πιο χαμηλά γίνεται χωρίς όμως ταυτόχρονα να επηρεάζεται αρνητικά η οδική συμπεριφορά και η ασφάλεια της μοτοσικλέτας.
Ο λόγος αλλάζει, όπως είναι φυσικό, ανάλογα με την κατηγορία και το κόστος της ίδιας της μοτοσικλέτας, με τα φτηνά σκούτερ να έρχονται με εξίσου φτηνά τύπου νάϊλον και από άγνωστες κατασκευαστικές εταιρείες ελαστικά, ενώ οι SuperSport ναυαρχίδες έρχονται όχι μόνο με μαλακά υψηλής ποιότητας ελαστικά από γνωστές εταιρείες, αλλά κατά περίπτωση ειδικές εκδόσεις αυτών, με σύνθεση σχεδιασμένη ειδικά για τη μοτοσικλέτα μας.
Υπό κανονικές συνθήκες ασφάλτου, όλα ωραία και όλα καλά, όπως μπορούν να δηλώσουν οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι. Δυστυχώς, με δεδομένη την πρόσφυση των Ελληνικών δρόμων, οι περισσότερες από αυτές τις επιλογές αντί για οικονομικές και πρακτικές μπορούν κατά περίπτωση να αποδειχτούν έως και ιδιαίτερα επικίνδυνες, καθώς τα σκληρά ελαστικά δεν καταφέρνουν καν να έρθουν σε θερμοκρασία λειτουργίας, πόσο μάλλον να αποδώσουν όπως πρέπει για να κρατήσουν τη μοτοσυκλέτα στην κλίση που θέλει ο αναβάτης της και όχι παράλληλη με το έδαφος.
Gemini Nomad 800:Σε 2WD ή 4WD με κλείδωμα διαφορικού και ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού
E- Ride Solid: Το παίρνεις χωρίς δίπλωμα και κάνεις 140χλμ. Με μια φόρτιση
Ηλεκτρονικές κλήσεις: Πώς ενημερώνονται πλέον οι οδηγοί για τις παραβάσεις
Ducati Monster 821: Έγινε έργο τέχνης από αλουμίνιο και κοστίζει 49.900 δολάρια
LS2 - FF353 RAPID BOHO Κράνος full-face
30 χρόνια MotoΤρίτη: Γιορτάζουμε και σας χαρίζουμε δύο μοντέλα της ASUS
Ανασφάλιστα οχήματα: Η ΑΑΔΕ βάζει AI στις ενστάσεις για 320.000 πρόστιμα
Ducati: Επένδυση-μαμούθ 121 εκατ. ευρώ – Έρχονται νέα μοντέλα και τεχνολογίες
Έξυπνες κάμερες: Γιατί ακυρώθηκαν πάνω από 21.000 παραβάσεις στην Αττική;
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.