net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προστατευτικά ΜΤ-07

Βαλίτσες ΜΤ-09 Tracer

Τελικό Akrapovic για YZF-R1

Ντύσου Valentino

Comfort σέλα T-Max 530

Ζελατίνα Tricity

XV950R Springer Bobber Solo Seat

Στολή τουρισμού Yamaha

Γνήσια Αξεσουάρ

Για να ρίξει κανείς μια ματιά στον κατάλογο με τα αξεσουάρ που διαθέτει η Yamaha θα χρειαστεί χρόνο, άφθονο χρόνο. Για κάθε μοντέλο της εταιρείας υπάρχει μια εκτενής λίστα με τα γνήσια after market εξαρτήματα που μπορεί κανείς να αγοράσει για να βελτιώσει τη μοτοσικλέτα του. Όταν λέμε βελτίωση, μιλάμε για μια πολύπλευρη διαδικασία που μπορεί να αφορά τη μηχανολογική πλευρά της με εξατμίσεις, προγράμματα κ.ο.κ., την εργονομία με μανέτες, μαρσπιέ, σέλες και ζελατίνες, την τουριστική ικανότητα με βαλίτσες και tank bag, την παθητική προστασία με προστατευτικά κάγκελα και μανιτάρια, αλλά και τον απαραίτητο εμφανισιακό τομέα με ένα σκασμό αξεσουάρ που ξεκινούν από αυτοκόλλητα και φτάνουν σε ό,τι μπορεί να κατεβάσει το μυαλό σας.

Παράλληλα η Yamaha διαθέτει μια ευρύτατη γκάμα ρουχισμού για όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες και όλες τις περιστάσεις, από κορυφαίο τεχνικό εξοπλισμό ως χαρωπά casual ρούχα, καθώς και άφθονα αξεσουάρ που εμπίπτουν στην αγαπημένη μας κατηγορία «μπλιμπλίκια», ήτοι όμορφα καλοσχεδιασμένα αντικείμενα που μεταφέρουν το πνεύμα της Yamaha στις τυπικές καθημερινές μας δραστηριότητες, βλέπε κούπες, θήκες κινητών, ρολόγια κλπ.

Στις φωτογραφίες βλέπετε απλώς την κορυφή του παγόβουνου παραθέτοντας ένα πολύ μικρό δείγμα από τις πιο φρέσκιες προσθήκες της φετινής λίστας, αρκετό ίσα-ίσα για να πάρετε μια ιδέα του πόσο πλούσιος είναι ο κόσμος των γνήσιων αξεσουάρ της Yamaha.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ