LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Στις 13-14 Απριλίου στο αεροδρόμιο τς Λαμίας θα πραγματοποιηθεί αγώνας dragster για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Drag Day στη Λαμία

Drag Day για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, στις 13-14 Απριλίου, θα διοργανώσει η Pro action, σε συνεργασία με τον ΑΣΗ και ΦΙΜΑ υπό την αιγίδα των ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ.

 
Ειδικότερα, στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Λαμίας αναμένεται να δούμε ένα…τρελό διήμερο με πολλά γκάζια και πολύ δυνατά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες από ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσα στα highlights του διημέρου θα είναι και δύο show cars έκπληξη.

Για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στις μοτοσικλέτες το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα 60 ευρώ. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο από την ΑΜΟΤΟΕ. Οδηγίες για την έκδοση του δελτίου μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της AMOTOE. Περισσότερες πληροφορίες στα 2810301289-6972872983.

 

DRAGSTER - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ