net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Terblanche θα αναλάβει την σχεδιαστική τύχη της Confederate σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες των τελευταίων ετών.

Το μοναδικό Ducati Supermonο (1993-1995) ήταν η δημιουργία του Νοτιοαφρικανού που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό. Εμφανείς οι ομοιότητές με την 916.

Confederate X132 Hellcat. To...βασικό μοντέλο με 132 ίππους από 2,1 λίτρα και τιμή λίγο πάνω από 40.000 ευρώ, στις Η.Π.Α.

Confederate R131 Fighter

Confederate R135 Wraith Combat

Στην Confederate o Terblanche!

Για λογαριασμό της Confederate θα σχεδιάζει μοτοσικλέτες ο Pierre Terblanche για τα επόμενα τρία χρόνια! Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας αναμένεται τουλάχιστον εντυπωσιακό.

 
Ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές της τελευταίας 20ετίας ενώνει τις δυνάμεις του με έναν από τους πλέον ριζοσπαστικούς κατασκευαστές στους δύο τροχούς. Ο διάσημος σχεδιαστής από τη Νότιο Αφρική, κατάφερε να συγκλονίσει τον κόσμο τις μοτοσικλέτας με τις δημιουργίες του, όπως το ανεπανάληπτο Ducati Supermono, το οποίο επηρέασε με την εμφάνισή του άλλο ένα αστέρι της ιταλικής εταιρίας την αξέχαστη 916! Την υπογραφή του φέρουν, μεταξύ άλλων και τα Multistrada, Hypermotard και 999
Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα από τους δύο τροχούς και περάσματα από τις Moto Guzzi και Norton ο Νοτιοαφρικανός που ξεκίνησε την καριέρα του σαν αρχιτέκτονας επιστρέφει για χάρη της αμερικάνικης Confederate.

O Terblanche, έχει ήδη μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και έχει τεθεί επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης της εταιρίας που εδρεύει στο Birmingham της Alabama.  Έχει επίσης ξεκινήσει το σχεδιασμό ενός ολοκαίνουριου μοντέλου για την αμερικάνικη εταιρία. Μέχρι αυτό να κάνει την εμφάνισή του θα ασχοληθεί με τα υπάρχοντα μοντέλα, ανασχεδιάζοντας κάποιες λεπτομέρειές τους ώστε να γίνουν λίγο πιο «φιλικά στην παραγωγή», όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ