LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Μπορεί να μην έχει δείξει τον καλύτερο χαρακτήρα, όπως και να έχει όμως ο Maverick Vinales είναι ταχύτατος, και πάει για τίτλο.

Rookie της χρονιάς για το 2012, ο Alex Rins, έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στο τριήμερο δοκιμαστικό της Valencia.

Τρίτο χρόνο στην πίστα Ricardo Tormo, για τη Moto3, έκανε ο Luis Salom, της Red Bull KTM Ajo.

Ο τέταρτος χρόνος πήγε στον Γερμανό Jonas Folger της Mapfre Aspar Team, που είχε τερματίσει 9ος πέρυσι.

Ο Αυστραλός Jack Miller έδειξε με το καλημέρα ικανός να πρωταγωνιστήσει. Γρήγορος όσο κανείς δεν φανταζόταν!

Φοβερή και τρομερή η 15χρονη Ισπανίδα teenager Ana Carrasco, που σημείωσε τον 16ο καλύτερο χρόνο ανάμεσα σε 33 αναβάτες!

Moto3 - τριήμερο τεστ στη Valencia. Πρώτος ο Maverick

Το τριήμερο τεστ στη Valencia της κατηγορίας Moto3 του πρωταθλήματος MotoGP έλαβε τέλος. Πιο γρήγορος από όλους αναδείχθηκε ο Maverick Vinales, καβάλα στη νέα ΚΤΜ του.

 
Ο Ισπανός Maverick Vinales, αναβάτης της ΚΤΜ πλέον με την ομάδα Team LaGlisse, τελείωσε το τεστ σημειώνοντας καλύτερο χρόνο 1.39.299, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος με τη μοτοσικλέτα του. Η μόνη παρατήρηση του αφορά στο πλαίσιο, το οποίο «χρειάζεται κι άλλη δουλειά». Φανταστείτε να ήταν ικανοποιημένος και με το πλαίσιο… τι χρόνο θα είχε κάνει τότε!

Δεύτερος ταχύτερος αναβάτης της Moto3 στο τεστ ανακηρύχθηκε ο Alex Rins, της Estrella Galicia, περυσινός rookie της χρονιάς. Ο χρόνος του, ελάχιστα πίσω από τον Maverick, περίπου τρία δέκατα του δευτερολέπτου. Τρίτος ήταν ο Luis Salom της Red Bull KTM Ajo, και τέταρτος ο Jonas Folger της Mapfre Aspar Team. Την πεντάδα έκλεισε Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ, o Jack Miller της Caretta Technology-RTG, αναβάτης που δείχνει να μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Από ότι φαίνεται το θέαμα που είχαμε δει πέρυσι με δέκα-δεκαπέντε αναβάτες να μάχονται για την κορυφή σε κάθε αγώνα θα συνεχιστεί και φέτος, αφού οι χρόνοι των περισσότερων είναι αρκετά κοντά στην κορυφή.
 
Κατά τη διάρκεια των δοκιμών είχαμε αρκετές πτώσεις στην πίστα, συγκεκριμένα από τους Fenati, Salom, Oliveira, Toni Finsterbusch, Francesco Bagnaia, Juan Guevara και Matteo Ferrari. Ευτυχώς κανείς δεν χτύπησε σοβαρά.

Τέλος, εντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις της ομόσταυλου του Maverick Vinales, της 15χρονης Ana Carrasco, της πρώτης γυναίκας που παίρνει μέρος στην κατηγορία. Η νεαρή Ισπανίδα ήταν πολύ γρήγορη και σταθερή, ενώ κάθε μέρα βρισκόταν μέσα στην πρώτη 15άδα των αναβατών! Η Carrasco τελείωσε το τριήμερο τεστ με χρόνο 1.40.946, στην 16η θέση, ανάμεσα σε 33 αναβάτες! Φανταστείτε πως ο χρόνος της είναι ίδιος σχεδόν με του ελληνοαυστραλού και πολλά υποσχόμενου αναβάτη Arthur Sissis!

Οι χρόνοι της πρώτης εικοσάδας της Moto3.

1. Maverick VINALES, JHK t-shirt Laglisse, 1:39.299
2. Alex RINS, Estrella Galicia 0 0, 1:39.585
3. Luis SALOM, Red Bull KTM Ajo, 1:39.669
4. Jonas FOLGER, Mapfre Aspar Team Moto3, 1:40.050
5. Jack MILLER, Caretta Technology-RTG, 1:40.291
6. Romano FENATI, San Carlo Team Italia, 1:40.428
7. Alex MARQUEZ, Estrella Galicia 0 0, 1:40.468
8. Efren VAZQUEZ, Mahindra Racing, 1:40.495
9. John McPHEE, Caretta Technology-RTG, 1:40.510
10. Miguel OLIVEIRA, Mahindra Racing, 1:40.526
11. Jakub KORNFEIL, Redox RW Racing GP, 1:40.543
12. Zulfahmi KHAIRUDDIN, Red Bull KTM Ajo, 1:40.564
13. Brad BINDER, Ambrogio Racing, 1:40.728
14. Livio LOI, Marc VDS Racing Team, 1:40.750
15. Arthur SISSIS, Red Bull KTM Ajo, 1:40.918
16. Ana CARRASCO, JHK t-shirt Laglisse, 1:40.946
17. Francesco BAGNAIA, San Carlo Team Italia, 1:41.028
18. Philipp OETTL, Paddock TT Motion Events, 1:41.109
19. Juan GUEVARA, CIP, 1:41.165
20. Danny WEBB, Ambrogio Racing, 1:41.165

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ