net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρά τις μικρές του διαστάσεις, το Vision μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα του και τσάντες στην επίπεδη ποδιά του.

Honda Vision: Οικονομικό και ευρύχωρο

Τιμή: 2.080 ευρώ

Το Vision των 110 κ.εκ. αποτελεί ένα από τα οικονομικότερα σε απόκτηση και κατανάλωση scooter της αγοράς. Προσεγμένο και ποιοτικό, σου κάνει καλή εντύπωση από την αρχή. Και μόλις ανέβεις στη σέλα του, αυτή η εντύπωση κορυφώνεται.

Ο κινητήρας είναι λιτός στον σχεδιασμό του και προσφέρει όσα χρειάζεστε για την αστική μετακίνηση. Μέσα στην πόλη δεν πρόκειται να αναζητήσετε περισσότερους από τους 8,3 ίππους του, ενώ έξω από αυτή θα σας επιτρέψει να αγγίξετε – ακόμη και να ξεπεράσετε – τα 100 χλμ./ώρα.

Όσον αφορά στις δύσκολες αστικές αποστολές, το Vision θα τα καταφέρει με ευκολία. Οι μικρές του διαστάσεις, η χαμηλή σέλα και το μικρό του βάρος το καθιστούν απόλυτα υπάκουο στις εντολές ακόμη και ενός άπειρου αναβάτη και ανάμεσα στα αυτοκίνητα οι μανούβρες αποδεικνύονται παιχνιδάκι. Σε αυτές τις καταστάσεις θα εκτιμήσετε και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού, καθώς και τη γραμμική λειτουργία του κινητήρα.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο του Vision είναι οι χώροι του. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει ο χώρος κάτω από τη σέλα, ο οποίος, σε πείσμα των μικρών διαστάσεων του scooter, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα full face κράνος, αλλά και ελάχιστα μικροπράγματα. Το πάτωμα της ποδιάς είναι επίπεδο, γεγονός που σημαίνει πως θα μεταφέρετε απροβλημάτιστα τσάντες και ψώνια, ενώ λίγο ψηλότερα βρίσκονται και δύο ανοιχτού τύπου θήκες.

Κινητήρας: 4T, 1Κ, Α/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.): 108
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.): 8,3/8.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 0,9/1.500
Βάρος (κιλά): 102

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ