net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Norton: Δια χειρός Terblanche!

Τα σχέδια της νεοσύστατης Norton θα αναλάβει ο Pierre Terblanche σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Ο πρώην σχεδιαστής της Ducati και του Piaggio Group που έχει επηρεάσει όσο λίγοι τον κόσμο των δύο τροχών με τα μοντέλα του δείχνει ενθουσιασμένος που επιστρέφει στις μοτοσικλέτες.

 
Και λέμε επιστρέφει, γιατί μετά την Piaggio, το 2009, ο Νοτιοαφρικανός πέρασε ένα μικρό διάστημα σχεδιάζοντας σκάφη για ένα μικρό ναυπηγείο στην πατρίδα του. Ο Terblanche είναι υπεύθυνος για μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχέδια στους δύο τροχούς μεταξύ των οποίων βρίσκεται το εικονιζόμενο Supermono, το Hypermotard, οι 888 και 999, το πρώτο Multistrada αλλά και τα modern classics της ιταλικής εταιρίας!

«Το όνομα της Norton είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο της μοτοσικλέτας και η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε ήταν πολύ καλή για να την αφήσω. Η ευκαιρία δηλαδή του να αποκαταστήσω τη δόξα της Norton δημιουργώντας κάτι φρέσκο χρησιμοποιώντας την ιστορία της.» τόνισε ο διάσημος σχεδιαστής από τη N. Αφρική.

«Η εμπειρία του Pierre στο να φέρνει νέα και καινοτομικά προϊόντα στην αγορά, σεβόμενος παράλληλα υις παραδόσεις της εταιρίας, θα αποτελέσει ένα ζωτικό παράγοντα στην εξέλιξη της γκάμας της Norton», υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης της Norton Motorcycles, Stuart Garner και πρόσθεσε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα μεταβεί στη Βρετανία για να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μοτοσικλέτες που θα φέρουν τις παραδοσιακές αξίες της Norton χωρίς παράλληλα να μοιάζουν με κανένα άλλο μοντέλο που βρίσκεται στην αγορά.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ