net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Scooter στα 50, 125 και 250 κ.εκ.

Η SYM γνωστή για τα οικονομικά, αλλά και ποιοτικά scooter της προτείνει τρία από τα μοντέλα της σε τρεις διαφορετικούς κυβισμούς για την καθημερινή μετακίνηση. Τα συγκεκριμένα, μάλιστα, είτε αποτελούν νέες προσθήκες στη γκάμα, είτε διαθέτουν νέα, ακόμη πιο συμφέρουσα τιμή.

 
Η πρώτη από αυτές τις προτάσεις είναι το νεοαφιχθέν Jet 4 50, ένα νεανικό με σπορ εμφάνιση νέο scooter με τετράχρονο κινητήρα νέας γενιάς και με πλούσιο εξοπλισμό και άφθονους χώρους. Η τιμή του δεν ξεπερνά τα 1.295 ευρώ.

Για όσους ψάχνουν μια οικονομική λύση στα 125 κ.εκ. το HD 125 Evo αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση. Με υγρόψυκτο τετραβάλβιδο κινητήρα, κύλινδρο κεραμικής επίστρωσης, εμπρός πίσω δισκόφρενα, αλλά και νέα, χαμηλότερη τιμή στα 2.295 ευρώ, το HD φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει.

Όσοι, τέλος, επιθυμούν μεγαλύτερες επιδόσεις και άφθονους χώρους μπορούν να σταματήσουν την αναζήτησή τους στο GTS 250, το οποίο υπερισχύει υπερ του αδερφού του των 300 κ.εκ., χάρη στα οικονομικότερα τέλη κυκλοφορίας. Το GTS 250 είναι από τα πιο άνετα και ευρύχωρα της κατηγορίας και κοστίζει 3.590 ευρώ.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ