net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο West στη Kawasaki και το 2008

Η Kawasaki Racing Team επιβεβαίωσε, σε συνέντευξη τύπου στο Misano, το line-up των αναβατών της για την αγωνιστική χρονιά 2008, πως ο 26χρονος Anthony West υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα οδηγήσει μαζί με τον Αγγλο-αμερικανό John Hopkins την επόμενη σεζόν.

 
Ο West πήγε στην Kawasaki Racing Team τον Ιούνιο σαν αντικαταστάτης αναβάτης του Olivier Jacque, που τελικά μετακινήθηκε στον τομέα εξέλιξης της Ninja ZX-RR σαν αναβάτης δοκιμών.

Από την άφιξή του στα Moto GP, ο West εντυπωσίασε με το πόσο γρήγορα εγκλιματίστηκε στους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας αλλά και με τα πολύ καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Ο Αυστραλός αναβάτης δήλωσε:
“Νιώθω πολύ καλά με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Αν μπορείτε να φανταστείτε, είναι μεγάλο το βάρος που κουβαλάω όσον αφορά το άγχος για το που θα συνέχιζα. Αν θα ήταν στα Moto GP και σε ποια ομάδα. Όμως πρόκειται για την καλύτερη ευκαιρία για μένα το να μείνω στην Kawasaki και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Η ομάδα είναι πολύ καλή, το ίδιο και η μοτοσικλέτα αλλά και η υποστήριξη από το εργοστάσιο. Θα είναι πολύ ωραία να είμαι στην ίδια ομάδα με τον John Hopkins, καθώς τον γνωρίζω αρκετά και τα πάμε αρκετά καλά.”

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ