net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νίκες και αύξηση της διαφοράς θέλει το δίδυμο της Kawasaki.

Αισιοδοξία στην Kawasaki

Το δίδυμο της Kawasaki, Jonathan Rea και Tom Sykes ανυπομονεί για μια ακόμα καλή εμφάνιση στον αγώνα επί αμερικάνικου εδάφους, σε μια πίστα που και οι δύο γνωρίζουν καλά.

 
Την περσινή χρονιά και οι δύο αναβάτες είχαν κάνει πολύ καλή εμφάνιση παίρνοντας από μια νίκη ο καθένας στην δύσκολη πίστα της Laguna Seca, με τις μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ο Rea είχε κερδίσει το πρώτο σκέλος, ενώ ο Sykes, το δεύτερο.
 
Ο Jonathan Rea έχει κερδίσει 8 σκέλη τη φετινή χρονιά και ηγείται του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, έχοντας 50 βαθμούς διαφορά από τον ομόσταυλό του που ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Περιμένω με ανυπομονησία τον αγώνα στη Laguna Seca το Σαββατοκύριακο, καθώς είναι από τις πιο εικονικές πίστες και μου αρέσει πολύ. Η ZX-10RR λειτουργεί άψογα καθ`όλη τη διάρκεια της σεζόν και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχω καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα μόλις βρεθώ στην πίστα. Πέρυσι σημείωσα την πρώτη μου νίκη στη συγκεκριμένη πίστα και φέτος θέλω να επαναλάβω το ίδιο και στα δύο σκέλη. Το Αμερικάνικο κοινό είναι παθιασμένο με τα Superbikes και απολαμβάνω την ατμόσφαιρα στα πίτς.»

Ο Tom Sykes έχει νικήσει τρείς φορές στη Laguna Seca στην θητεία του στο WSBK ως τώρα και σχετικά με τον αγώνα δήλωσε: «Η πίστα είναι στενή, με πολλές στροφές και οι χρόνοι των αναβατών είναι πολύ κοντά. Έχω σημειώσει καλά αποτελέσματα εδώ και μάλιστα κέρδισα την πρώτη φορά που έτρεξα. Ήταν εκπληκτικό γιατί αγωνίστηκα ενάντια σε αντιπάλους που είχαν εμπειρία στη συγκεκριμένη πίστα. Είμαι περήφανος γιατί θεωρούσα δύσκολη τη νίκη, αφού αγωνιζόμουν εκεί για πρώτη φορά. Έχουμε βελτιωθεί πολύ πρόσφατα και θα ήθελα να μαζέψω αρκετούς πόντους αυτό Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι ο στόχος. Οι οπαδοί εδώ είναι φανταστικοί, λατρεύω την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον.»

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε, αν η κυριαρχία της Kawasaki θα συνεχιστεί ή αν μπορεί η Ducati να κλέψει τη δόξα της.
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ