net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην πρώτη θέση των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Assen ο Tom Sykes.

Sykes και Kawasaki μπροστά

Ο Tom Sykes πλασαρίστηκε στην πρώτη θέση των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Assen της Ολλανδίας, τρέχοντας σε βρεγμένη πίστα και αφήνοντας τον ομόσταυλο Jonathan Rea στην δεύτερη θέση.

 
Για άλλη μια φορά τα Kawasaki πέτυχαν καλά αποτελέσματα, αυτή τη φορά στα ελεύθερα δοκιμαστικά της πίστας του Assen της Ολλανδίας. Ο Tom Sykes πλασαρίστηκε στην πρώτη θέση κάνοντας χρόνο 1.54.995, ενώ ακριβώς από πίσω του ο Jonathan Rea κέρδισε την 2η θέση με 1.55.742. Ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, Chaz Davies, τοποθετήθηκε στην 5η θέση με χρόνο 1.57.746. 

Ο Tom Sykes προέβη σε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρει ότι είναι ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν του 2016, και έχει πρόθεση να συνεχίσει την δυνατή του πορεία. Μάλιστα, συγκριτικά με πέρσι, ο Sykes είναι σε μια πολύ καλύτερη θέση, αφού το 2015 είχε ανέβει στο βάθρο μόνο δυο φορές στους 6 πρώτους αγώνες. 

Σχετικά με την πίστα του Assen, ο Sykes δήλωσε ότι του αρέσει πολύ, και πιο συγκεκριμένα είπε: «Στο Assen έχω και καλά αποτελέσματα, και σταθερή απόδοση. Ωστόσο, υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει ακόμα… Έχω συζητήσει εκτενώς με τον αρχηγό μας Marcel Duinker, θα δούμε πως θα πάει αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να εξετάσουμε λίγο το στήσιμο της μοτοσικλέτας, αλλά γενικά έχω ένα καλό προαίσθημα και έχουμε ήδη ξεκινήσει πολύ δυνατά.» 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ