net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο site για την Ευρώπη ανακοίνωσε η Kawasaki.

Στο νέο site της Kawasaki θα βρείτε και κατηγορία με τα τελευταία νέα της εταιρίας στους αγώνες.

Kawasaki: Νέο πανευρωπαϊκό site

Η Kawasaki ανακοίνωσε το νέο πανευρωπαϊκό site της το οποίο φιλοξενεί τα πάντα για την ιαπωνική εταιρία: από την γκάμα των μοντέλων και τα αξεσουάρ τους μέχρι τη ιστορία και τα τελευταία νέα της.

 
Οι φίλοι της Kawasaki στην Ευρώπη έχουν πλέον την δική τους επίσημη διαδικτυακή γωνιά από την οποία μπορούν να ενημερώνονται για οτιδήποτε έχει να κάνει με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ιαπωνικής εταιρίας στους δύο αλλά και τέσσερις τροχούς (ATV). Επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα, δείτε βίντεο με τα νέα μοντέλα της Kawasaki, κατεβάστε ενημερωτικά φυλλάδια ή διαβάστε τα τελευταία νέα της Kawasaki που αφορούν τα νέα της μοντέλα αλλά και τις εξελίξεις στους αγώνες. 

Το νέο site της Kawasaki χωρίζεται σε τρεις βασικές (Προϊόντα, Αξεσουάρ, Αγώνες) είναι πολύ εύκολο στην περιήγησή του και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες υποκατηγορίες του είναι σίγουρα η ιστορία του ιαπωνικού κολοσσού που περιλαμβάνει και τα σημαντικότερα μοντέλα του στους δύο τροχούς. Φτιάξτε λοιπόν ένα καφέ και μπείτε στον πράσινο διαδικτυακό κόσμο της Kawasaki.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ