net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Honda δώρισε τo CRF 250 του James Bond για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η μοτοσικλέτα βρίσκεται σε πλειστηριασμό στο eBay.

Ήδη το ποσό έχει ξεπεράσει τα 125.000 ευρώ.

To Honda του James Bond σε πλειστηριασμό

Ένα από τα CRF 250 που χρησιμοποιήθηκε στη νέα ταινία του James Bond δώρισε η Honda, με σκοπό να δημοπρατηθεί. Το μοντέλο βρίσκεται ήδη στο eBay και τα κέρδη θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Αναλυτικότερα, η Honda UK, η οποία εξόπλισε την παραγωγή της ταινίας Skyfall με μερικά CRF 250 (τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα), έβγαλε ένα από αυτά σε πλειστηριασμό, με σκοπό να δωρίσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στην καμπάνια του BBC, Children In Need. Η συγκεκριμένη καμπάνια συγκεντρώνει χρήματα για παιδιά και νέους της Μεγάλης Βρετανίας που αντιμετωπίζουν αντίξοες (οικονομικές και όχι μόνο) συνθήκες.

Η μοτοσικλέτα βρίσκεται ήδη σε ανοιχτό πλειστηριασμό στο eBay. Η δημοπρασία λήγει αύριο, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, και ήδη το ποσό έχει ξεπεράσει τις 101.000 λίρες (125.000 ευρώ)! Λίγο τσιμπημένη η τιμή για μεταχειρισμένη μοτοσικλέτα, αλλά σκεφτείτε ποιος ήταν ο προηγούμενος «ιδιοκτήτης» της!

Αν ενδιαφέρεστε, λοιπόν, καλά θα κάνετε να βιαστείτε (πρωτίστως να βρείτε τόσα λεφτά και έπειτα να καταθέστε την προσφορά σας)!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ