net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο GTS 300i διατίθεται και στη χώρα μας, στην τιμή των 4.295 ευρώ.

Σημαντικά ανανεωμένη είναι η αισθητική, η οποία υιοθετεί πολλά sport στοιχεία.

Ο νέος πίνακας οργάνων είναι πολυτελής και πλήρης ενδείξεων.

Στο μπροστινό φρένο διαθέτει δίσκο τύπου μαργαρίτα με διάμετρο 260 χλστ., τετραπίστονες αντικριστές δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Νέο SYM GTS 300i

Κυκλοφόρησε το νέο, πλήρως ανανεωμένο GTS 300i της SYM, με επιβλητική εμφάνιση, ολοκαίνουριο κινητήρα και πλαίσιο και τιμή που δεν ξεπερνά τα 4.295 ευρώ.

 

Το νέο GTS είναι κομψότερο, αποπνέει περισσότερο δυναμισμό και εντυπωσιάζει με τις μοντέρνες επιφάνειες, τις ελκυστικές γωνίες και τις ευθείες γραμμές . Η σπορ φιλοσοφία σχεδίασης, φανερώνει τη διάθεση των Ευρωπαίων σχεδιαστών να τονίσουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του, εμπνευσμένοι από τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρει ο νέος κινητήρας “F4”.

Ο νέος κινητήρας προσφέρει στο νέο πολυτελές scooter επιδόσεις που εντυπωσιάζουν. Το νέο GTS γίνεται ακόμα αποδοτικότερο και δυνατότερο, με περισσότερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερη ροπή, υψηλότερη τελική ταχύτητα και χαμηλότερη κατανάλωση. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο κινητήρα χωρητικότητας 278 κ.εκ. Με εξαιρετική απόδοση, φτάνει τη μέγιστη ιπποδύναμή των 29 ίππων στις 8.000 σ.α.λ. και επιτυγχάνει μέγιστη ροπή 2,8 kgm στις 6.500 σ.α.λ. Η τελική ταχύτητα του νέου GTS 300i ξεπερνά τα 140 χλμ./ώρα, δίνοντας την ελευθερία να πραγματοποιήσετε άνετα και ξεκούραστα ταξίδια χωρίς περιορισμούς.

Οι μηχανικοί της SYM, εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και μηχανικά μέρη υψηλής ποιότητας για την παραγωγή του νέου κινητήρα “F4”, κατάφεραν:
• να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή του σε όλο το φάσμα των στροφών,
• να μειώσουν τη θερμοκρασία λειτουργίας του αυξάνοντας έτσι τη μακροζωία του,
• να μειώσουν τα επίπεδα θορύβου και κραδασμών του κινητήρα και του οχήματος στο σύνολό του,
• να μειώσουν αισθητά τα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου.

Η εργονομία και η πολυτέλεια αποτελούν φιλοσοφία σχεδίασης για το GTS. Κατά συνέπεια, χαρακτηριστικά όπως η άνεση και η λειτουργικότητα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το νέο μοντέλο. Η SYM κατασκεύασε μία νέα σέλα που ακολουθεί σχεδιαστικά τις αθλητικές γραμμές του νέου GTS. Η νέα σέλα του GTS προσφέρει μεγαλύτερη άνεση σε αναβάτη και συνεπιβάτη. Διαθέτει νέο αφρώδες υλικό και ειδικό αντιολισθητικό ύφασμα άριστης ποιότητας. Το χαμηλό της ύψος – 760 χλστ. – επιτρέπει στον αναβάτη να πατάει με σιγουριά στο έδαφος. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικά στυλ οδήγησης. Είτε πιο δυναμικά, οδηγώντας σε κάθετη θέση και τοποθετώντας τα πόδια του στο οριζόντιο πάτωμα του οχήματος, είτε να διαλέξει μία πιο αναπαυτική θέση οδήγησης απλώνοντας τα πόδια του, στο μπροστινό τμήμα της εσωτερικής ποδιάς. Ακόμη και οι ψηλοί οδηγοί μπορούν να κάθονται άνετα, χάρη στη ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού 3 θέσεων. Επιπλέον, στην εσωτερική ποδιά έχουν προστεθεί γρίλιες που διοχετεύουν το θερμό αέρα στα πόδια του αναβάτη.

Οι αποθηκευτικοί χώροι μεγάλωσαν αρκετά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το νέο GTS, διαθέτει κορυφαία για την κατηγορία χωρητικότητα και θέτει υψηλά πρότυπα άνεσης. Ανοίγοντας τη σέλα, με ένα απλό πάτημα του διακόπτη που βρίσκεται στο αριστερό χειριστήριο του τιμονιού, θα αποκαλυφθεί ένας φωτιζόμενος χώρος αποσκευών που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο full-face κράνη και μικροαντικείμενα. Πολύ χρήσιμος θα φανεί και ο νέος υδραυλικός μηχανισμός που κρατά τη σέλα ανοιχτή. Επιπλέον, ο κλειστός αποθηκευτικός χώρος που βρίσκεται στο εσωτερικό της εμπρόσθιας ποδιάς, διαθέτει 12V παροχή ρεύματος και θύρα USB όπου μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο ή το GPS.

Οι υψηλές επιδόσεις του νέου κινητήρα “F4”, απαιτούν βελτιώσεις και στο σύστημα φρένων προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη οδική συμπεριφορά. Το νέο GTS300i φρενάρει έγκαιρα και υποδειγματικά, χάρη στην άμεση απόκριση των φρένων μέσω του συστήματος συνδυασμένης πέδησης (CBS). Έχουν τοποθετηθεί 2 δισκόφρενα τύπου «μαργαρίτα», με ένα μεγάλο δισκόφρενο 240 χλστ. πίσω και ένα δισκόφρενο 260 χλστ. μπροστά με τετραπίστονες αντικριστές δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Οι νέες αναρτήσεις και το νέο ενισχυμένο πλαίσιο του GTS300i καθιερώνουν μία νέα εμπειρία άνετης και ασφαλούς οδήγησης. Το σχεδιασμένο σε “λευκό χαρτί” ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, προσφέρει 160% μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία, στοιχείο που συμβάλλει στη σταθερότητα και την ακρίβεια του οχήματος στις στροφές, προσφέροντας καλύτερο χειρισμό και αξιόπιστη οδική συμπεριφορά. Τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου 4 θέσεων προσφέρουν σίγουρο κράτημα και πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Επιπλέον, το τηλεσκοπικό πιρούνι, διαδρομής 88 χλστ. και διαμέτρου 37 χλστ., αποσβένει σωστά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Το νέο GTS300i, κυκλοφορεί σε 4 χρωματισμούς: Γκρι, μαύρο, άσπρο και στο νέο ασημί της SYM. Η τιμή του είναι 4.295 ευρώ. Θα το βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. (Αθήνα: Θησέως 309, τηλ. 210 9403880, Υπόλ. Ελλάδα: τηλ. 24310 56101, www.gorgolis.gr, e-mail: [email protected]). 

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ