Aprilia: Νέα εντυπωσιακά χρώματα για Tuareg και SR GT

Aprilia: Νέα εντυπωσιακά χρώματα για Tuareg και SR GT

Αλλαγές στη χρωματική παλέτα φέρνει το 2024 για δυο ιδιαίτερα δημοφιλή μοντέλα της Aprilia. Αναφερόμαστε φυσικά στο περιπετειώδες Tuareg, με εμφάνιση που παραπέμπει άμεσα στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες του Dakar και το εντυπωσιακό μικρού κυβισμού “urban adventure” scooter, SR GT.

Το μεσαίο adventure της εταιρείας θα είναι πλέον διαθέσιμο σε τρία χρώματα. Το Canyon Sand (μαύρο με λεπτομέρειες σε ανοιχτό γκρι) αποτείνει φόρο τιμής στην μακρά ιστορία της Tuareg στους αγώνες rally παραπέμποντας στο χρώμα της άμμου και των τεράστιων αμμόλοφων, ενώ το Atreides Black είναι ένα μεταλλικό μαύρο, ιδανικό για να λερωθεί σε λασπωμένα εδάφη και εκτός δρόμου μονοπάτια. Την τριάδα συμπληρώνει το Dakar Podium, το οποίο αποτίνει φόρο τιμής στη μοτοσυκλέτα που πήρε τρεις νίκες σε ειδικές στο Dakar του 2010 και την τρίτη θέση συνολικά: την Aprilia RXV 4.5 που οδηγούσε ο Francisco “Chaleco” Lopez. Οι νέοι χρωματισμοί συνδυάζονται με κόκκινο πλαίσιο, το οποίο απογειώνει την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.




Στην περίπτωση του SR GT στις ήδη υπάρχουσες επιλογές έρχεται να προστεθεί η έκδοση Replica με αισθητική που έρχεται απευθείας από τις Aprilia RS-GP, τις μοτοσυκλέτες που πρωταγωνίστησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2023 στα χέρια των Aleix Espargaró και Maverick Viñales. Το μαύρο ματ χρώμα της συγκεκριμένης έκδοσης ενισχύεται από κόκκινα και μωβ γραφικά, αλλά και από το χαρακτηριστικό λογότυπο της Aprilia που διατρέχει διαγώνια τα πλαϊνά και το κεντρικό τούνελ. Μαύρο φινίρισμα διαθέτουν αρκετές λεπτομέρειες, όπως η χειρολαβή του συνεπιβάτη.

Στην κάθετη μονάδα Piaggio Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι μπορείς να δεις από κοντά και να αποκτήσεις το Tuareg ή το SR GT στα νέα χρώματα, ενώ αν τα κάνεις δικά σου έως τέλος Δεκεμβρίου έχεις 1000 ευρώ έκπτωση στο Tuareg και 300 για το SR GT. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας επί της Θηβών θα βρεις όλα τα νέα μοντέλα Piaggio, Vespa και Aprilia, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ μπορείς να προγραμματίσεις τη συντήρηση του scooter σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200
 
email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »