SYM Symphony: Σε περιμένει πλήρως ανανεωμένο στα 125 και 200 κυβικά

SYM Symphony: Σε περιμένει πλήρως ανανεωμένο στα 125 και 200 κυβικά

Το best seller της SYM δέχεται τονωτική ένεση φρεσκάδας και με ανανεωμένη εμφάνιση και δυο επιλογές κινητήρων είναι έτοιμο να υπερασπιστεί το στέμμα του.

SYM: VF125 10ps με λιγότερο από 2λίτρα τα 100km

SYM: WILD 160 Τεχνολογία αιχμής

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Τα επίσημα στοιχεία των ταξινομήσεων δείχνουν ότι το Symphony είναι το απόλυτο best seller της SYM με τις δυο εκδόσεις του στα 125 και 200 κυβικά να φιγουράρουν πολλούς συνεχόμενους μήνες στις πρώτες θέσεις. Πρόσφατα το μοντέλο επανασχεδιάστηκε και με νέα εμφάνιση είναι έτοιμο να διατηρήσει το προβάδισμά του. Διαθέτει πλέον περισσότερες καμπύλες και σύγχρονο σχεδιασμό με τον εμπρόσθιο LED προβολέα τοποθετημένο ψηλά και τα φλάς να ενσωματώνονται στην ποδιά. Ο πίνακας οργάνων συνδυάζει αναλογικό ταχύμετρο και οθόνη LCD που ενημερώνει τον αναβάτη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Κάτω από την σέλα του ο αποθηκευτικός του χώρος μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και μικροπράγματα, ενώ διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στην ποδιά και άγκιστρο ανάρτησης χειραποσκευών, αλλά και θύρα USB QC 2.0 σε αδιαβροχοποιημένη θήκη για την φόρτιση κινητού τηλεφώνου.
 

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ δυο υδρόψυκτων κινητήρων. Εκείνος των 125 αποδίδει 11.5 ίππους με την εταιρεία να ανακοινώνει κατανάλωση μόλις 2.7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Στην περίπτωση του μοτέρ των 200 κυβικών η ιπποδύναμη ανεβαίνει στους 12,5 ίππους με μικρή αύξηση να έχουμε και στην κατανάλωση, η οποία δεν ξεπερνά τα 2,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Οι δυο κινητήρες τροφοδοτούνται από σύστημα άμεσου ψεκασμού με το μοντέλο να απευθύνεται σε κατόχους διπλώματος Α1 ή αυτοκινήτου. Οι τροχοί του νέου Symphony είναι 16 ιντσών εμπρός και πίσω με τις διαστάσεις των ελαστικών τους να είναι 110/70-16. Το σύστημα της πέδησης αποτελείται εμπρός από δίσκο 260 mm και πίσω από δίσκο 240 mm με δαγκάνες δύο εμβόλων εποπτευόμενα από δικάναλο ABS της Continental ενώ το Symphony 125 εξοπλίζεται με CBS (σύστημα συνδυασμένης πέδησης).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στις εγκαταστάσεις της Moto Ψαρράκης στο Νέο Κόσμο θα βρείτε άμεσα διαθέσιμο το νέο Sumphony 125 και 200 σε μαζί με όλα τα νέα μοντέλα SYM, Daytona και Zontes. Scooter, μοτοσυκλέτες και παπιά σε περιμένουν να τα δεις από κοντά και να επιλέξεις αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα λύσει κάθε απορία και θα σε βοηθήσει, ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Όταν έρθει η ώρα της συντήρησης, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τους εξειδικευμένους τεχνικούς και μπορείς να είσαι  σίγουρος ότι η περιουσία σου είναι σε καλά χέρια, αφού η πολύχρονη εμπειρία της Moto Ψαρράκης μετουσιώνεται σε κορυφαίες after sales υπηρεσίες. Για την άμεση εξυπηρέτηση των αναβατών η εταιρεία φροντίζει να διαθέτει μεγάλο στοκ γνήσιων ανταλλακτικών, και αξεσουάρ, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα είδη ένδυσης αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπακνανά 45, Ν. Κόσμος
Τηλ.: 2109015327
Email: psarrakis@hotmail.com
www.motopsarrakis.gr