H Aprilia Tuareg στην πρώτη σημαντική διεθνή δοκιμασία της

H Aprilia Tuareg στην πρώτη σημαντική διεθνή δοκιμασία της

Το Transanatolia Rally θα αποτελέσει ένα σημαντικό τεστ για την Tuareg πριν την επιστροφή στα Αφρικανικά Rally. Εσείς πιστεύετε ότι η Aprilia Tuareg μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της κατηγορίας;

Το πρότζεκτ “Back to Africa” ξεκίνησε στις αρχές της χρονιάς και σηματοδοτεί την επιστροφή της Aprilia σε αγώνες Rally, με ναυαρχίδα της την νέα Aprilia Tuareg. Εν είδει προετοιμασίας για την μεγάλη “Επιστροφή στην  Αφρική” η Tuareg έχει συμμετάσχει σε διάφορα μικρότερα Rally, και η τελευταία της δοκιμασία συνίστασται στο Transanatolia Rally. Λαμβάνοντας χώρα στην Τουρκία από τις 2 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, το Transanatolia Rally θα ξεκινήσει από τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας και θα φτάσει μέχρι το Αιγαίο, για μια συνολική απόσταση 2.500 χιλιομέτρων.



Η αγωνιστική Tuareg, που απέχει ελάχιστα από το εργοστασιακό μοντέλο που πωλείται σε ιδιώτες, έχει ήδη αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή του Ιταλικού Πρωταθλήματος MotoRally, όπου, στα χέρια του Jacopo Cerutti, έχει ήδη καταλάβει 4 νίκες στους 6 πρώτους αγώνες της κατηγορίας G-1000, όπου συμμετέχουν πολυκύλινδρες μοτοσυκλέτες άνω των 600cc.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »