Honda: Tο best seller CB 500Χ σε περιμένει

Honda: Tο best seller CB 500Χ σε περιμένει

Δυο από τα πιο πολυχρηστικά μοντέλα της Honda, τα CB 500X και NC 750X είναι άμεσα διαθέσιμα και σε περιμένουν να τα αποκτήσεις.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Honda CB 500X

Τιμή: 7.920 ευρώ



Το Honda CB 500X δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις συστάσεις καθώς ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα σε ταξινομήσεις το 2022. Ο δικύλινδρος 8-βάλδιδος υγρόψυκτος κινητήρας των 471 κυβικών εκατοστών, είναι αρκετά δημοφιλής για την φιλικότητα και την ισορροπημένη απόδοση του. Στην νέα του εκδοχή, συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές ρύπων Euro5, εξοπλίζεται με νέες ρυθμίσεις ψεκασμού και ψύχεται από ένα νέο ψυγείο, ελαφρύτερο κατά 92 γραμμάρια. Φέρει συμπλέκτη ολίσθησης-υποβοήθησης που επιτρέπει ελαφρύτερες αλλαγές ταχυτήτων και εξομαλύνει τα απότομα κατεβάσματα, αποτρέποντας το μπλοκάρισμα του πίσω τροχού, ενώ η απόδοση του παραμένει στους 47,6 ίππους στις 8.500 σαλ. και τα 4,4 kgm ροπής στις 7.000σαλ, διατηρώντας το μοντέλο συμβατό με διπλώματα A2 και πάνω.
Το Best Seller διαθέτει ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών εμπρός και δύο δισκόφρενα. Το πρώτο, προέρχεται από την Showa και είναι τεχνολογίας SFF-BP, ενώ οι δύο δίσκοι έχουν διάμετρο 296 χιλιοστών και συνεργάζονται με ακτινικές δαγκάνες Nissin 2 εμβόλων. Οι διαστάσεις των τροχών είναι στις 19 και 17 ίντσες, εμπρός και πίσω αντίστοιχα για αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »