Benelli TRK 502: Γι αυτό είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ιταλία

Benelli TRK 502: Γι αυτό είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ιταλία

Το Benelli TRK 502 αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα Adventure μοντέλα διεθνώς στην μεσαία κατηγορία, εδραιώνοντας το δικό του φανατικό κοινό.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Επιτυχία με το καλημέρα με τη σφραγίδα Benelli


Το Benelli TRK 502 κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στις παγκόσμιες αγορές μοτοσυκλέτας, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε. Φέρνοντας ένα γενναιόδωρο «πακέτο» περιπέτειας και για αναβάτες με δίπλωμα A2, με το value-for-money ως βασική αρετή που διέπει την κατασκευή του, γρήγορα εδραιώθηκε ως μια top επιλογή στην κατηγορία, κάνοντας διαρκή επιτυχία εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια. Παράλληλα, το βαρύ όνομα της Benelli κουβαλάει μια ιστορία 100 και πλέον χρόνων στην μοτοσυκλέτα όντας στο πάνθεον της ιταλικής βιομηχανίας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στην γειτονική Ιταλία, την «πατρίδα» της Benelliτο TRK αναδείχθηκε στην κορυφαία μοτοσυκλέτα σε πωλήσεις, εκτοπίζοντας μάλιστα «μεγαθήρια» άλλων εταιρειών με πιο μακροχρόνια παρουσία στην κατηγορία! Ενώ και στη χώρα μας βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιβλητική εμφάνιση και υψηλή ποιότητα κατασκευής


Μοτοσυκλέτα περιπέτειας σημαίνει, εντυπωσιακό look και γενναιόδωρες διαστάσεις, για την απόλυτη άνεση. Τόσο το TRK 502 όσο και το TRK 502 X χαρακτηρίζονται από μοντέρνα εμφάνιση ενώ η adventure ταυτότητα τους δεν αμφισβητείται. Η έκδοση Χ ξεχωρίζει οπτικά χάρη στις ζάντες με ακτίνες, που φορούν ελαστικά μεικτής χρήσης και στο τελικό της εξάτμισης, το οποίο μεταφέρθηκε από το κάτω μέρος του κινητήρα στο δεξιό πίσω πλευρό. Η ποιότητα κατασκευής των μοτοσυκλετών είναι πολύ υψηλή και δεν αφήνει περιθώριο για παράπονα.

Δύο εκδόσεις- 17άρης για το


Το adventure μοντέλο της Benelli διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά για τους ρόλους τους. Η βασική έκδοση φέρει χυτές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών εμπρός και πίσω, για έναν πιο «ασφάλτινο» προσανατολισμό, ενώ η TRK 502X φέρει ακτινωτές ζάντες, 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω. Έτσι είναι ακόμη πιο «έτοιμη» για περισσότερα εκτός δρόμου μονοπάτια, ενώ φυσικά χαρακτηρίζεται και από διαφορετικό look. Και τα δύο μοντέλα «χτίζονται» πάνω σε ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, ενώ φέρουν αναρτήσεις με ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι 50 χιλιοστών με διαδρομή 140 χιλιοστών και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ με διαδρομή 62 χιλιοστών πίσω. Στα φρένα, δύο δίσκοι 320 χιλιοστών εμπρός συνεργάζονται με δαγκάνες δύο εμβόλων, ενώ ο πίσω τροχός φέρει δίσκο 260 χιλιοστών. Το σύστημα ABS είναι στον βασικό εξοπλισμό. Το βάρος του μοντέλου ανέρχεται στα 235 κιλά γεμάτο. 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »