Kymco X-Town CT300: Πρακτικότητα και άνεση στα ύψη

Αυτό θα πει πολυχρηστικό 300αρι. Με κυβισμό που σημειώνει τεράστια επιτυχία στην χώρα μας και προτάσσοντας το επίπεδο πάτωμα του ως εξέχων χαρακτηριστικό πρακτικότητας, το X-Town CT 300 προσφέρει την άνεση ενός GT μοντέλου σε μια άκρως ανταγωνιστική τιμή. Θέλετε κάτι άλλο για να σας πείσει;

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το ολοκαίνουργιο CT πηγαίνει πολλά βήματα παρακάτω, την αρχική και πιο «ήπια» σχεδίαση του X-Town, με πιο επιθετικές γραμμές και ένα πλήρως LED φωτιστικό σώμα που κλέβει την παράσταση. Η σέλα, που είναι νέα σε σχέση με το X-Town και με πιο έντονα «κοψίματα», παραμένει μαλακή όσον αφορά το γέμισμα και υποδέχεται με άνεση αναβάτη και συνεπιβάτη στο εσωτερικό της. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 


Το επίπεδο πάτωμα είναι το σημείο-κλειδί που κάνει το CT να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα GT Scooters: Ξεκλειδώνει μεγάλες δυνατότητες μεταφοράς αντικειμένων, αφού εκτός από τελείως επίπεδο, το πάτωμα είναι και αρκετά μεγάλο. Στα των αποθηκευτικών χώρων, κάτω από την σέλα, θα χωρέσει ένα κράνος full face μαζί με κάποια ακόμη αντικείμενα, ενώ ο αναβάτης έχει στην διάθεση του αφαιρούμενο διαχωριστικό.

 
Το μοτέρ του X-Town CT300 είναι όμοιο με αυτό του «απλού» X-Town 300 και συνεπώς, τα δεδομένα απόδοσης είναι τα ίδια. Ο μονοκύλινδρος των 276 κ.εκ. αποδίδει 23 ίππους με την μέγιστη ροπή του να ανέρχεται στα 2,4 kgm. Αλλαγές δεν έγιναν ούτε και σε επίπεδο μετάδοσης, με το CVT να διατηρεί την ίδια ρύθμιση με το X-Town που αποδεικνύεται εξίσου λειτουργική και για το κατά 4 κιλά ελαφρύτερο, CT.



Το επιμελώς κρυμμένο κάτω από τα πλαστικά, πλαίσιο του CT300, είναι μια ατσάλινη κατασκευή όπως και στο X-Town αλλά και τα περισσότερα scooters της κατηγορίας. Η ανάρτηση εμπρός αποτελείται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι, ενώ τα δύο αμορτισέρ πίσω ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων τους. Στα φρένα, συναντάμε δύο δίσκους, με δαγκάνες 3 και 2 εμβόλων εμπρός και πίσω, καθώς και σύστημα ABS. 
 
Η τιμή του Kymco X-Town CT300 είναι 4.560 ευρώ, ενώ μπορείτε να το αποκτήσετε στα 4.195 με εξόφληση μετρητοίς. 
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »