H Fan Motorcycles πέρασε όλες τις μεταχειρισμένες της από MotoCert

Μεταχειρισμένο με την κορυφαία πιστοποίηση του κόσμου. Αν ψάχνεις για μοτοσυκλέτα, η Fan Motorcycles έχει μεγάλη γκάμα μοντέλων πιστοποιημένα για την άριστη ποιότητα τους.

DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η Fan Motorcycles επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα στην αγορά και τη συντήρηση μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας και εγκαινιάζει της συνεργασία της με τη MotoCert, ειδικό στη μέτρηση και πιστοποίηση της κατάστασης κάθε πλαισίου.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Ο οπτικός έλεγχος δεν είναι αρκετός προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του πλαισίου και του πιρουνιού. Μικρές μεταβολές μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη συμπεριφορά του δικύκλου και να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλεια του αναβάτη. Χρειάζονται μετρήσεις υψηλής ακρίβειας.

Πρόκειται για το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου και διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων, η οποία καλύπτει περισσότερα από 1.300 μοντέλα μοτοσυκλετών και ενημερώνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της MotoCert είναι ότι δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η μοτοσυκλέτα μιας και οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από κάμερες και λέιζερ. Επίσης, δεν χρειάζεται κάποιος να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα, αφού οι μετρήσεις γίνονται στατικά στο μονό ή το διπλό σταντ.

Η Fan Motorcycles ειδικεύεται στις πωλήσεις και ανταλλαγές μοτοσυκλετών κορυφαίων κατασκευαστών όπως Ducati, KTM, Kawasaki και CF Moto. Στο κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα των εταιρειών και μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μοτοσυκλετών θα βρείτε σίγουρα αυτή που καλύπτει τις ανάγκες και τη χρήση που κάνετε. Εκτός όμως από καινούργιες μοτοσυκλέτες μεγάλο κομμάτι των εργασιών της Fan Motorcycles αφορά τις μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες καθώς διαθέτει μεγάλο στόλο από προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις. Μάλιστα, η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με τη MotoCert και πιστοποίησε όλες τις μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες της. Αυτό σημαίνει ότι όλες έχουν περάσει από έλεγχο πλαισίου και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια και δεν χρειάζονται κάποια ακριβή επισκευή.

Sales & Service Experts

Ηρώων Πολυτεχνείου 8

Ηλιούπολη - 16341

Πωλήσεις  :  210 9955451

Συνεργείο  :  210 9922948

Κιν      :  6946901613

Email  : info@fanmoto.gr

Web   : www.fanmoto.gr

Car.gr Minipage : http://fanmoto.car.gr/bikes/

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

  • Μπαλανικας Κωνσταντίνος

    Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο fanmoto και όλη την ομάδα τους που πραγματικά είναι πολύ εξυπηρετικοί,με χαμόγελο και τεχνογνωσία αλλου επιπέδου!!!!!!εδώ και πάρα πολλά χρόνια η αγορά μοτοσυκλέτας καινούργιας η μεταχειρισμένης είναι μονόδρομος που καταλήγει στην Ηλιούπολη fanmoto!!!ευχαριστούμε πολύ για όλα είστε πραγματικά ΑΨΟΓΟΙ👌👌👌👌❤❤❤❤

      2