Haritos Moto: Αγορά μήνα – μήνα με άτοκες δόσεις

Δες τώρα πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις τη νέα σου μοτοσυκλέτα χάρη στα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Haritos Moto.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η Haritos Moto ασχολείται με το εμπόριο καινούργιων μοτοσυκλετών των εταιρειών SYM, Daytona, Quadro και Evo Moto, ενώ μπορείτε να απευθυνθείτε στα δυο εξουσιοδοτημένα συνεργεία της για την επισκευή ή τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας με πιστοποιημένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που μέσα από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο κατανοεί πλήρως τις ανάγκες των αναβατών αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε και στόχος της είναι να μοιράζει χαμόγελα.

Για να το πετύχει αυτό κάνει την απόκτηση δικύκλου πιο εύκολη από ποτέ, αφού δίνει τη δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε μοντέλου με την εξόφληση μήνα – μήνα σε έως και 36 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Έτσι δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο περιμένοντας έγκριση από κάποια τράπεζα και μπορείτε να κάνετε άμεσα δική σας τη μοτοσυκλέτα που ονειρεύεστε.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Να θυμίσουμε ότι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε ακόμα τεράστια γκάμα από γνήσια ανταλλακτικά με την αναζήτησή τους να είναι εύκολη μέσα από το απλό και κατανοητό μενού. Επίσης, υπάρχουν προϊόντα βελτίωσης της TechPulley αλλά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας όπως βαλίτσες, ζελατίνες, σχάρες, θερμικά καλύμματα και άλλα. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη όπως κράνη, μπουφάν, αδιάβροχα, γάντια και ισοθερμικά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Βουλιαγμένης 271, Αγ. Δημήτριος

Τηλ.: 210 9704045
 

Λιοσίων 201, Αθήνα

Τηλ.: 21 8320976

haritosmoto.gr

 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 20:00


Διαβάστε ακόμα:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »