Βελτιώσεις σε όλους του τομείς από τη Mermigas Team

70 χρόνια εμπειρίας στη διάθεσή σου.

Το συνεργείο της Mermigas Team ξεκίνησε να λειτουργεί το 1950 και από το 2009 μετακόμισε σε νέο, ευρύχωρο και άρτια εξοπλισμένο χώρο, ξεκινώντας συνεργασία με την Kawasaki ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που περνά από γενιά σε γενιά, συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Το έμπειρο προσωπικό της Mermigas Team γνωρίζει άριστα όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και τις ιδιαιτερότητες των μοντέλων του Ιάπωνα κατασκευαστή, ενώ ενημερώνεται συνεχώς πάνω σε νέες τεχνολογίες ώστε να μπορεί να δώσει λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Ειδικεύεται επίσης σε μοντέλα Suzuki, Yamaha και Honda, διαθέτοντας σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, ενώ αναλαμβάνει και εργασίες όπως ανάλυση καυσαερίων και καθαρισμό συστημάτων injection.

Για όσους ζητούν το κάτι παραπάνω, το κατάστημα αναλαμβάνει βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, με σκοπό να αναβαθμίσει τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες του χώρου και προσφέρει λύσεις δοκιμασμένες και ασφαλείς, χωρίς να επηρεάζεται η αξιοπιστία του κινητήρα, ενώ τα αποτελέσματα πιστοποιούνται και στο δυναμόμετρο. Εκεί μπορείς να δεις με ακρίβεια σε ποιο φάσμα βελτιώθηκε η μοτοσυκλέτα σου, έχοντας τεκμηριωμένα στοιχεία για την απόδοση της. Ακόμα και οι πανίσχυρες σύγχρονες μοτοσυκλέτες έχουν περιθώρια βελτίωσης και η Mermigas Team σε βοηθά να τα ανακαλύψεις χωρίς να αλλοιώνεις τον χαρακτήρα τους.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μεσογείων 18 και Σουφλίου 4
11527, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλ.: 210-7758193
e-mail: mermhgas@otenet.gr
www.mermigasmoto.gr

Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: