net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aprilia Tuono V4R APRC

Ducati Multistrada 1200 ABS

BMW R 1200 GS

Harley-Davidson V-Rod Muscle

Honda Crossrunner 800 ABS

Piaggio MP3 500 LT Touring

Τα ασφαλέστερα δίκυκλα και τρίκυκλα

Παρουσιάζουμε τα πιο ασφαλή δίκυκλα αλλά και τρίκυκλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, και δείχνουν περίτρανα ότι η ασφάλεια δεν είναι προνόμιο των ακριβών μοτοσικλετών!

 
Η ασφάλειά μας έρχεται πρώτη, πάνω από την οικονομία, την πρακτικότητα και τη διασκέδαση. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι κατασκευαστές, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις σύγχρονες τεχνολογίες για να προσφέρουν εξελιγμένα συστήματα ABS, traction control, συνδυασμένης πέδησης και άλλες λύσεις, σε μοντέλα όχι απαραίτητα ακριβά ή exclusive, αλλά κατάλληλα για κάθε γούστο και τσέπη.

APRILIA Mana 850 GT ABS

To Mana ξεχωρίζει όχι μόνο για την επιλογή αυτόματης μετάδοσης, αλλά και τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας που προσφέρει το σύστημα ABS και η επιλογή Rain στη χαρτογράφηση του κινητήρα. Η τελευταία είναι πολύ χρήσιμη από πλευράς ασφάλειας, καθώς «λειαίνει» τις αποκρίσεις του γκαζιού, όταν οι δρόμοι είναι βρεγμένοι. Επιπλέον, το κιβώτιο του Mana παρέχει τη δυνατότητα στον αναβάτη να κινηθεί ή με αυτόματη μετάδοση ή με χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων, είτε από λεβιέ στο αριστερό πόδι είτε από μπουτόν στο αριστερό γκριπ και φυσικά, δίχως τη χρήση συμπλέκτη.

Κινητήρας: 4Τ, 2Κ, Υ/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 839
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 76/8.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 7,4/5.000
Βάρος (κιλά): Δ.Α.

HONDA Vision 50/100
Το Vision αποτελεί άλλο ένα μοντέλο που το έχει ακουμπήσει το μαγικό ραβδάκι της Honda. Είναι άνετο, ποιοτικό και ιδιαίτερα πρακτικό, μη ξεχνώντας την οικονομία. Επιπλέον, στο δρόμο είναι ακριβώς ό,τι περιμένει κανείς από ένα δίκυκλο με αυτές τις διαστάσεις. Το ιδιαίτερα μικρό μεταξόνιο και το αντίστοιχο πλάτος, το βοηθούν να ελίσσεται αστραπιαία ακόμη και με δύο άτομα επάνω στη σέλα, ενώ το βάρος κάνει την εμφάνισή του μόνο στα χαρτιά. Αυτό, τέλος, που εντυπωσιάζει πάνω στη σέλα του Vision, είναι η ενιαία αίσθηση που δίνει στον αναβάτη του και φυσικά, η ταχύτητα που αλλάζει πορεία, είτε με αργούς ρυθμούς, είτε κοντά στην τελική του αποτελώντας προέκταση του αναβάτη του.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 49 / 108
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 3,3/7.000 / 8,3/8.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 0,35/6.750 / 0,9/6.500
Βάρος (κιλά): 100 / 102

H αναλυτική παρουσίαση με τα πιο ασφαλή δίκυκλα και τρίκυκλα περιλαμβάνεται στο τεύχος 5 του moto τρίτη που βρίσκεται στα περίπτερα.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ