net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Victory concept στα χνάρια του DN-01;

Η Polaris είναι γνωστή ανά τον κόσμο για τα κορυφαία, από πλευράς δυνατοτήτων ATV, που διαθέτει στην γκάμα της. Αυτή τη φορά όμως, είπε να πειραματιστεί λιγάκι έξω από τα νερά της και πάνω στους δύο τροχούς. Αποτέλεσμα αυτού το αμφιλεγόμενης αισθητικής cruiser-mega scooter με το όνομα Vision!

 
Όπως υπονοεί και το όνομά του το πρωτότυπο της αμερικάνικης εταιρίας είναι εμπνευσμένο από τις cruiser μοτοσικλέτες Victory που παράγει και συγκεκριμένα από την τουριστική σειρά Vision. Για αυτό τον λόγο υπάρχει και όλος αυτός ο τεράστιος όγκος στο εμπρός του μέρος. Για το πίσω μέρος της «υβριδικής» μοτοσικλέτας, η εταιρία έχει ακολουθήσει πιο μινιμαλιστικές φόρμες με εντυπωσιακό αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Το πρωτότυπο δεν χρησιμοποιεί τον γνωστό V-2 των 1731 κ εκ., που βλέπουμε στα άλλά Cruisers της Victory αλλά τον εν σειρά κινητήρα των 760 κ .εκ. που χρησιμοποιείται σε ένα εκ τον κορυφαίων ATV της μητρικής Polaris, Sportsman 800 EFI. Από αυτό προέρχεται και το αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT αλλά και ο άξονας της τελικής μετάδοσης που παίζει και το ρόλο μονόμπρατσου ψαλιδιού.
Το ποδόφρενο απουσιάζει οπότε όπως καταλαβαίνετε το φρενάρισμα γίνεται από τις μανέτες του τιμονιού, με τα δισκόφρενα του εμπρός και του πίσω τροχού να συνδυάζονται.
Όλος αυτός ο όγκος στο μπροστινό μέρος δεν υπάρχει απλά για λόγους εντυπωσιασμού με το ρεζερβουάρ να έχει τοποθετηθεί πάνω από το χαμηλά τοποθετημένο μοτέρ, ακριβώς μπροστά από τον πίσω τροχό, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας τεράστιος αποθηκευτικός χώρος ακριβώς εκεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ