net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρουσίαση Kawasaki GTR1400

Πέρασε καιρός από τότε που η Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του GTR 1400. Το είχαμε δει μεν στις διεθνείς εκθέσεις, αλλά η Kawasaki μας υπενθύμισε πως το touring της δεν είχε ωριμάσει ακόμα και θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι, όπου και θα παρουσιαζόταν.

 
Το GTR 1400 της Kawasaki είναι μία εντυπωσιακή μοτοσικλέτα που διευρύνει την γκάμα της εταιρίας σε μία κατηγορία που δε διέθετε εκπρόσωπο. ‘‘Φορτωμένο’’ με τεχνολογία και γονίδια επιδόσεων, ανοίγει έναν άλλο δρόμο στο κεφάλαιο τουρισμός.

Τα πρώτα τεχνικά στοιχεία μας είχαν ενθουσιάσει, μιας και φανέρωναν μία μοτοσικλέτα τεχνολογικά προηγμένη, που είχε καινούργια δεδομένα να προσφέρει στην κατηγορία της. Η σχεδίαση του GTR ακολουθούσε την παράδοση της εταιρίας που τη χαρακτηρίζει ο όγκος και οι λεπτομέρειες αεροδυναμικών βοηθημάτων, φανερώνοντας πως η εταιρία ακόμα και σε αυτή τη μοτοσικλέτα της δεν ξέχασε τον παρανομαστή επιδόσεις.

Όταν κληθήκαμε για να παραβρεθούμε στην παρουσίαση της μοτοσικλέτας, η χαρά μας ήταν διπλή. Αρχικά θα είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε πρώτοι (μαζί με ακόμα μερικούς εκλεκτούς) τη νέα απόπειρα της πράσινης εταιρίας, σε μία δύσκολη κατηγορία με ιδιαίτερα απαιτητικό αγοραστικό κοινό. Το δεύτερο στοιχείο ενθουσιασμού ήταν το ίδιο το ταξίδι, μιας και θα διανύαμε πολλά χιλιόμετρα πάνω στη σέλα του GTR, στους ορεινούς δρόμους της Αλσατίας.

Διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το νέο GTR 1400 της Kawasaki, στο τεύχος (15/07) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ