net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki GTR 1400: Touring διάθεσεις

Η Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του καινούργιου GTR 1400, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί φέτος στην Διεθνή Έκθεση στη Κολωνία, σαν μοντέλο όμως του 2008, καθώς η κατασκευή του θα αρχίσει από του χρόνου. Το…1400 σημαίνει κάτι σπέσιαλ!

 
Η καρδιά των 1.352 κυβικών έρχεται κατευθείαν από το ZZR 1400 (μάλλον ρυθμισμένη για πιο…τουριστική απόδοση) και αναμένεται να καθιερώσει το GTR σαν το πιο δυνατό μοντέλο σπορ τουρισμού! Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με άξονα αντί για αλυσίδα, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα είναι φτιαγμένο για πολλά χιλιόμετρα και χαμηλή συντήρηση.

Τα πλήρη όργανα θα διαθέτουν, εκτός από τα…στάνταρ, δείκτη σχέσης κιβωτίου, ρολόι και αισθητήρες πίεσης ελαστικών, ενώ το μοντέλο αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρική ζελατίνα, ABS αλλά και στάνταρ σκληρές βαλίτσες.

Το μοτέρ θα διαθέτει μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων αλλά και διπλούς αντικραδασμικούς άξονες για πιο «βελούδινη» λειτουργία. Το Ram-air φαίνεται πως θα παραμείνει (σπάνιο στα τουριστικά μοντέλα), όπως επίσης και οι δίσκοι-μαργαρίτα με τις ακτινικές τετραπίστονες, οι οποίες όμως θα έχουν διαφορετικό τακάκι σε κάθε πιστόνι της δαγκάνας για ακόμα καλύτερη αίσθηση στη μανέτα. Φυσικά η τιμή δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ