Το Benelli TRK 251

Το μοντέλο του 2021 έρχεται και με αύξηση της ισχύος του.

Nέο Benelli TRK 251 - Τώρα και με Euro 5

Και ισχυρότερο παρά τις νέες προδιαγραφές! Το νέο Benelli TRK 251 είναι εδώ και η εταιρεία ανακοίνωσε και την τιμή του αλλά και μια νέα επιλογή χρώματος.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli ανακοίνωσε την επίσημη άφιξη του TRK 251, στην ανανεωμένη έκδοση του για το 2021. Το μοντέλο φτάνει και με μία ακόμη χρωματική επιλογή να προστίθεται στον κατάλογο: Εκτός από τις επιλογές του λευκού και του μαύρου, μια γκρι απόχρωση θα είναι επιπλέον διαθέσιμη.


Το μοντέλο του 2021 έρχεται και με αύξηση της ισχύος του.

Το μοντέλο του 2021 έρχεται και με αύξηση της ισχύος του.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η τιμή του μοντέλου ανακοινώνεται στα 4.160 ευρώ, ενώ για όσους επωφεληθούν από το πρόγραμμα χρηματοδότησης Benelli Forever λαμβάνουν δωρεάν:
  • 4 χρόνια εγγύηση και
  • 1 χρόνο οδική βοήθεια.
Ο μονοκύλινδρος κινητήρας του Benelli TRK 251 είναι ισχυρότερος, αφού αποδίδει 25,8 ίππους και 2,15 kgm ροπής, παρά τον εναρμονισμό του με τις αυστηρότατες προδιαγραφές Euro 5. Περισσότερες αλλαγές, δεν ανακοινώνοντα προς το παρόν. 

Οι σχεδιαστικές επιρροές από το TRK 502X είναι εμφανείς ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος με τους διπλούς προβολείς και το αιχμηρό ρύγχος με τα χαρακτηριστικά «ρουθούνια». Το φαρδύ τιμόνι φέρνει τον αναβάτη σε όρθια θέση, ενώ η ευρύχωρη και αφράτη σέλα φροντίζει να τον κρατά ξεκούραστο και να ελαχιστοποιεί την ανάγκη για συχνές στάσεις. Μπροστά από την τάπα του ρεζερβουάρ υπάρχει θύρα USB, ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για τουριστική, αλλά και αστική χρήση, αφού επιτρέπει την τροφοδοσία GPS, κινητού ή άλλης συσκευής.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »