Νέα Honda CRF 250R και RX: Δυνατότερα και ελαφρύτερα

Με σημαντικές αλλαγές σε πλαίσιο και κινητήρα τα Honda CRF 250R και CRF 250RX γίνονται πιο ανταγωνιστικά από ποτέ. Θα συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία τους;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

CRF 250R και CRF 250RX είναι γεννημένες για τους αγώνες και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν κατακτήσει τίτλους και πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Η Honda γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και για να διατηρήσει το CRF 250R στην πρώτη γραμμή προχώρησε σε βελτιώσεις στον υδρόψυκτο κινητήρα των 249 κυβικών, οποίος τώρα έχει νέο χρονισμό βαλβίδων, επανασχεδιαμένη εισαγωγή αέρα και εξαγωγή. Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ροπής στις χαμηλές στροφές, ενώ σύμφωνα με τη Honda έχουμε 20% αύξηση της ισχύος στις 6.500 σ.α.λ. Η διεύρυνση του φάσματος απόδοσης έχει σαν στόχο τη γρηγορότερη έξοδο από τος στροφές, χωρίς αυτό να επηρεάσει τη δύναμη ψηλά.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς το CRF450R, οι τεχνικοί της Honda προχώρησαν σε στοχευμένες επεμβάσεις στο πλαίσιο με στόχο την μεγαλύτερη ευκινησία, τη βελτιωμένη σταθερότητα στις ευθείες και τη μείωση του βάρους με το CRF 250R να ζυγίζει πλέον 104 κιλά γεμάτο. Τα πλαστικά πάνελ αφαιρούνται εύκολα προκειμένου να γίνει κάποια επισκευή ή αντικατάσταση.

Η έκδοση RX έχει δεχθεί τις ίδιες βελτιώσεις σε πλαίσιο και κινητήρα, αλλά είναι εξοπλισμένη με ρεζερβουάρ χωρητικότητας 8 λίτρων, προστατευτικές χούφτες, διαφορετική ανάρτηση, πίσω τροχό 18 ιντσών (19 το 250R) και διαφορετική ECU προγραμματισμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις μιας κλειστής χωμάτινης πίστας.

Το χρώμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι από το παραδοσιακό κόκκινο της Honda, αλλά τα γραφικά είναι νέα. Τα δυο μοντέλα αναμένεται να πάρουν μια αύξηση στις τιμές σε σχέση με τα μοντέλα που αντικαθιστούν, αλλά αυτή θα είναι μικρή σε σχέση με τις αλλαγές που έχουν δεχθεί.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »