ΚΤΜ RC 390: Επίσημη... διαρροή!

Φωτογραφίες του ΚΤΜ RC 390 που διέρρευσαν από την επίσημη σελίδα της KTM, μας δίνουν μια μικρή εικόνα του πώς θα είναι το μοντέλο του 2022.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Το RC 390 μας είχε απασχολήσει αρκετά τους προηγούμενους μήνες και βλέπαμε κατά καιρούς διάφορες κατασκοπευτικές φωτογραφίες με το μοντέλο σε φάση δοκιμών εξέλιξης. Το μοντέλο της KTM όμως δεν κατάφερε να μείνει μυστικό, καθώς έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην επίσημη σελίδα της εταιρείας, μάλλον από λάθος καθώς “κατέβηκε” μετά από λίγο. Το internet βέβαια δεν συγχωρεί τέτοια λάθη και πλέον πήραμε μια γεύση του πώς θα είναι το RC 390 του 2022.

Ο κινητήρας περιμένουμε να παραμείνει στα 373 κυβικά, αλλά απομένει να δούμε αν οι αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων επηρεάσουν την απόδοση η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 44 ίππους. Η εμφάνιση πάντως θα είναι αλλαγμένη, καθώς οι διπλοί προβολείς έχουν δώσει τη θέση τους σε έναν “τριγωνικό”, ακολουθώντας την εταιρική ταυτότητα, ενώ διαφορετικό είναι το φαίρινγκ (με ενσωματωμένα πλέον τα φλας), η ζελατίνα και το υποπλαίσιο. Το ρεζερβουάρ φαίνεται να είναι μεγαλύτερο, ενώ τα clip-on παραμένουν οπότε η “επιθετική” εργονομία δεν θα έχει αλλάξει σημαντικά.

Χρώματα και γραφικά ήταν αναμενόμενο ότι θα αλλάξουν και ο συνδυασμός μπλε με πορτοκαλί μας θυμίζει τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Red Bull KTM στα MotoGP. Η οθόνη φαίνεται να είναι η ίδια έγχρωμη TFT με αυτή που συναντάμε στα 390 Duke και 390 Adventure, αν και δεν αποκλείεται το RC να έχει βελτιωμένο πακέτο ηλεκτρονικών με traction control και cornering ABS. Μείνετε συντονισμένοι καθώς όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά για το νέο KTM RC 390.

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »